Въпреки усилията на лекарите и десетките кръводарители, които се отзоваха

...
Въпреки усилията на лекарите и десетките кръводарители, които се отзоваха
Коментари Харесай

Десетки кръводарители не успяха да спасят 21-годишната Петя

Въпреки напъните на лекарите и десетките кръводарители, които се отзоваха на апела на околните на младата жена, пострадванията на Петя са били извънредно тежки , а виталните й индикатори - доста ниски и тя е издъхнала.

20-годишната спътничка на младата жена - Анелия, която също пострада тежко, към този момент е нормализирана и е преместена в хирургичното поделение на МБАЛ-Хасково, оповестиха от лечебното заведение.

Катастрофата стана към 8 часа на 17 януари до местността "Ходжова чешма " край Хасково, като в региона имаше гъста мъгла. Сблъскаха се лекия автомобил "Мицубиши ", каран от 21-годишната Петя и "Форд Фиеста ". При челния удар почина 53-годишната лидерка на форда, а Бялова, която е от димитровградското село Горски извор и приятелката й Анелия бяха превозени в регионалната болница в Хасково.

Починалата Петя е била студентка по бизнес администрация в УНСС в София, а последният й пост във Facebook е откъс от "Граф Монте Кристо " на Александър Дюма: "Моите фантазии нямат граници, аз постоянно желая невъзможното ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР