„Въпреки убеждението ми, че съм разбран напълно превратно и думите

...
„Въпреки убеждението ми, че съм разбран напълно превратно и думите
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Не ме разбрахте правилно, но извинявайте все пак

„ Въпреки убеждението ми, че съм свестен изцяло превратно и думите ми са изтълкувани безусловно неправилно, аз държа да поднеса извинението си към Виктор Николаев . Правя го поради моя фетиш към свободата, върша го поради всичко това, за което се боря повече от 28 години и поради създалата се нервност в избрани среди от тази моя имитация, която считам, че не беше правилно разтълкувана”, разяснява във „ Фейсбук” депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров.

Извинението му е във връзка присъединяване му в утринния блок на „ Нова телевизия” през днешния ден, където в прав текст изясни на водещия Виктор Николаев за какви въпроси се уволнява и по какъв начин столчето на колежката му Анна Цолова към този момент го нямало.

„ Днес един мой отговор на въпрос на журналиста Виктор Николаев провокира сериозна дискусия. Държа да подчертая, че изконно предписание за мен е, че четвъртата власт е безусловно самостоятелна над останалите . Несвободата на медиите и публицистите в България е нещо, което се свързва с режим, против който аз цялостен живот съм се борил. Нещо повече, самият аз постоянно съм държал на истината и на обстоятелствата и постоянно съм си служил с тях. В съответния случай не съм желал да „ заплашвам” журналиста Николаев, само че следя една всеобща нервност по темата”, сподели още той.

„ В рамките на по-малко от 10 дни съм обект на невиждана офанзива за оплюване и дискредитация от среди, които в никакъв случай няма да ми простят разкритията, направени за олигархията, задкулисието, Командирите им и техните бизнес и медийни обръчи. Ченгетата от Държавна сигурност и Разузнавателно управление на Министерството на нар – също”, написа още Тодоров в поста си:

Текстът на поста му във „ Фейсбук” беше публикуван и публично до новинарските редакции като известие от пресцентътра на ГЕРБ (или пък противоположното – прессъобщението беше оповестено като пост на стената на Тодоров).

В различен пост, оповестен в обществената мрежа малко по-рано, Тодоров още веднъж стартира същата теза: „ Понякога човек има потребност от малко помощ от своите другари . В рамките на по-малко от 10 дни съм обект на невиждана офанзива за оплюване и дискредитация от среди, които в никакъв случай няма да ми простят разкритията, направени за Командирите им и техните бизнес и медийни обръчи. Ченгетата от Държавна сигурност и Разузнавателно управление на Министерството на нар – също. За да победиш враговете си би трябвало да следваш един доста значим принцип – „ Прави за приятелите си най-малко толкоз, колкото твоите врагове за техните” и показа линк към песента на „ Бийтълс” With a little help of my friends („ С малко помощ от моите приятелите”, в тази нейна кавър версия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР