Въпреки твърденията, че Хю Хефнър не е оставил нищо на

...
Въпреки твърденията, че Хю Хефнър не е оставил нищо на
Коментари Харесай

Вдовицата на Хю Хефнър няма достъп до наследството му, но няма да остане без нищо

Въпреки изказванията, че Хю Хефнър не е оставил нищо на брачната половинка си Кристъл Харис след гибелта си, младата вдовица ще получи първокласно жилище за 7 милионна щатски $ в Холивуд , както и сумата от 5 милиона $ съгласно предбрачното им съглашение, заяви в. " Дейли мейл ".

В предбрачния си контракт с последната си жена създателят на списание Playboy е лимитирал достъпа ѝ до наследството му, което ще бъде поделено сред четирите му деца.

Той обаче се е съгласил да ѝ купи дом с повърхност 548 квадратни метра с четири спални, кино салон, басейн, пет бани, гараж и стая за игри. При покупката през 2013 година цената на парцела е била близо 5 милиона щатски $, а към днешна дата се е покачила на 7 милиона щатски $. Като допълнение той ѝ оставя и сумата от 5 милиона $.
Turns out knew exactly what he was doing in leaving a LOT for his wife,:
— Perez Hilton (@PerezHilton) Жилището е обзаведено в съвременен и грациозен жанр, като дървесината от бял дъб дефинира преобладаващия цвят. То мощно се разграничава от класическата вила на " Плейбой " от камък и махагон с повърхност съвсем 2 043 квадратни метра. Големите прозорци на модерния дом, завещан от Кристъл Харис , имат особено покритие, което гълтам инфрачервените лъчи и поддържа температурата вътре по-хладна, предпазвайки жителите от изгарящото слънце на Лос Анджелис.

Данъкът на парцела е 62 348 щатски $ за предходните две години. Вероятно това е повода той да е предан чартърен през август против 25 хиляди $ на месец. 

Животът на Хю Хефнър е като холивудски филм, вижте повече за него:





Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР