Въпреки твърдението, че Биляна Дол и Валери Божинов са подновили

...
Въпреки твърдението, че Биляна Дол и Валери Божинов са подновили
Коментари Харесай

Заедно ли са Биляна и Валери?

Въпреки изказванието, че Биляна Дол и Валери Божинов са възобновили връзките си, никой от тях не е удостоверил информацията. Преди съвсем 2 седмици двамата бяха засечени от кореспондент във врачански хотел, който ги видя да обядват дружно, а по-късно да се качват към стаята на футболиста.

Досега, обаче, никой от тях не е удостоверил тази информация, въпреки неотдавна да се носеше мълвата, че освен са се събрали още веднъж, само че и че Дол прави всичко по силите си да убеди спортиста да си обезпечи трансфер в Турция. Според слуховете, в случай че това се случи, тя ще го последва в прилежащата ни страна. И при все, че в медийното пространство се пишат всевъзможни спекулации към възродената им връзка, в профилите им даже липсват техни общи фотоси. Възможно е просто да странят от всеобщото внимание и да желаят да запазят дискретността на възможния си втори романс.

За сметка на това сръбкинята, сякаш, не пази нищо друго в загадка, тъй като разгласява все по-изкусителни свои фрагменти в формалната си Инстаграм страница. На фотосите Биляна е по бански... или без, разкривайки отличната си фигура. 44-годишната брюнетка демонстрира на своите 160 хиляди почитатели, че годините са просто цифра и без значение от възрастта, човек фактически е на толкоз години, на колкото се усеща. А по всичко проличава, че тя се усеща прелестно и не го крие, написа dir.bg.

" Безкрайно слънце, безпределно забавление, безпределно лято ", написа тя към последната си снимка, на която театралничи облечена в черно-бял бански от две елементи край басейн.

На друга снимка, на която е топлес и прикрива бюста си с ръка, тя сложи следното обръщение: " Сексапилът не е в това, което обличаш, а в метода, по който се чувстваш. Колкото повече пристрастеност таиш към себе си и своя живот, толкоз повече пристрастеност ще изпитват останалите към теб ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР