Въпреки трудните времена, модните марки не спират да показват нови

...
Въпреки трудните времена, модните марки не спират да показват нови
Коментари Харесай

Децата на звездите, които превзеха модните кампании тази пролет

Въпреки сложните времена, стилните марки не стопират да демонстрират нови сбирки – било то с виртуално ревю, късометражни филми, красиви фотосесии, или посредством обществените си мрежи, а Bottega Veneta даже си направиха онлайн списание (вижте го, струва си!) Да, когато има креативен заряд, той постоянно намира метод да се прояви, а Covid-19 като че ли отключи нова изобретателна сила в стилните къщи.

За рекламните си акции за пролет/лято 2021 обаче те като че ли залагат на несъмнено, тъй като виждаме най-вече известни лица, в сравнение с нови модели – от Наталия Водянова за Loro Piana, Наоми Кембъл за Hood By Air до за Lanvin (направо е неузнаваема), Ема Корин за Miu Miu и Ема Стоун за Louis Vuitton. Разбира се, виждаме и топмодели като Бела Хадид и Кендъл Дженър, които са снимани даже за няколко акции.
               

С извънредно блестящо наличие обаче се открояват звездните наследници, част от които не се занимават с мода, само че постоянно можем да забележим пред обективите на известните фотографи. Но не са малко и тези, които щурмуват сполучливо стилния подиум, като, дъщерята на Синди Крауфорд, която този сезон се снима в акциите на и Calvin Klein (самата Синди също много е снимала за тях по време на моделската си кариера), както и в тази за аромата Daisy на Marc Jacobs. Наскоро се разбра, че младото момиче ще направи своя дебют и в киното, откакто бе доказано, че ще се включи в десетия сезон на American Horror Story. „ Ако сънувам, не ме събуждайте “, пък написа Кая във връзка новината. 
               

Джорджия Мей Джагър, която също е част от стилната промишленост, се появи в деним акция на Wrangler, а Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, стана на Marc Jacobs. Децата на Уил Смит – Уилоу и Джейдън, също са в компанията звездни наследници, като двамата театралничат за разнообразни марки.

Вече ви и блестящата сесия на Шарлот Казираги за Chanel, която е снимана в Монако, а измежду изненадите в стилния сезон са фотосите на и нейната дребна щерка Олимпия в акция на Stuart Weitzman. Тригодишното момиченце театралничи с няколко номера по-големи обувки на ток, а самата Серина споделя, че да бъде на снимачната площадка с щерка си е миг, който в никакъв случай няма да не помни.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР