Въпреки това любителите на седмото изкуство останаха повече от разочаровани

...
Въпреки това любителите на седмото изкуство останаха повече от разочаровани
Коментари Харесай

Порноскандал с 13 минути орален секс върху жена в Кан шокирани зрителите!

Въпреки това феновете на седмото изкуство останаха повече от разочаровани от новото му заглавие, като даже напуснаха залата, в която се организираше премиерата. „ Остана единствено главния екип на продукцията “, написа наскърбен фен в Туитър.



„ Мектуб, моя обич: Интермецо “ е дълъг съвсем четири часа, като е най-дългият филм в програмата на фестивала. Заглавието въпреки всичко ще се бори за оценките, връчвани от интернационалното жури, отпред на което тази година е Алехандро Иняриту.

Скандалната лента е най-дългата, включена в конкурсната стратегия и е с дълготрайност 3 часа и 28 минути. Три четвърти от кино лентата е разположен в нощни питейни заведения. В една от сцените, провокирала напускането на фенове, бе показан 13 минутен орален секс, практикуван върху основната героиня Офели.





Преди края на прожекцията залата напусна и изпълнителката на основната роля Офели Бо. След края на лентата и самият режисьор си потегли небрежно, като сподели на микрофона: "Извинявам се, че ви задържах толкоз, без да ви предупредя. А в този момент си потеглям! ".



„ Мектуб, моя обич: Интермецо “ пък е избран от публицисти, кинокритици и фенове като най-лошия филм, предаван в Кан. Според отчаян фен пък залата, в която се провела прожекцията е трябвало да бъде заета с излъчването на друго заглавие.

Шест години откакто бе почетен със "Златната палма " за "Животът на Адел " и полемиките, свързани с кинотворбата, Абделатиф Кешиш още веднъж шокира. Но половите забежки не са изненадващи в творчеството на режисьора. Зрителите още помнят дългата и реалистична любовна сцена в "Живота на Адел " и тази в другата негова творба- "Мектуб, моя обич ", първата част на показаното в четвъртък нейно продължение на кинофестивала в Кан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР