Въпреки тоталната мобилизация на сили на МВР, армията и спецчастите

...
Въпреки тоталната мобилизация на сили на МВР, армията и спецчастите
Коментари Харесай

Страх и ужас в Искърското дефиле: Командоси, МВР и армия не могат да хванат легионера Росен

Въпреки тоталната готовност на сили на Министерство на вътрешните работи, армията и спецчастите от търсения за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов няма ни новина, ни кост.

Издирването на 56-годишния мъж продължава, а хората от десетки села в Искърското дефиле живеят в боязън.

Днес министърът на защитата Красимир Каракачанов разгласи, че имало информации, че посоченият за изрод някогашен пандизчия е бил част от френския Чуждестранен легион. Дали това е в действителност по този начин, не е ясно.

Иначе силите на Чуждестранния легион са известни като едни от най-добре квалифицираните в света. Често при техни акции не остават живи очевидци, както е осъществено и убийството в Нови Искър. Гаранционно всяка от жертвите е простреляна и в главата, откакто са били мъртви.

Село Луково продължава да бъде блокирано и в него се позволяват единствено жителите. Издирвателната акция не е дала резултат. Той е обитавал на няколко адреса незаконно и последно е бил във вилата си в Луково, откъдето се е измъкнал броени часове преди служителите на реда да я щурмуват.

Смята се, че Ангелов е извънредно образован, подозрителен и добре квалифициран да издържи дълго при сурови условия в планината. Поддържал е форма. Бил е луд на тематика тактическа подготовка, през каквато минават спецчастите.

Искърското дефиле остава под полицейска обсада. Военни, спецчасти и служители на реда търсят в гората. Включени са и следови кучета. Термокамерите са следили през цялата предходна нощ. Обхождат се всички вили. Районът е мъчнопроходим и в него има 25 000 вили, доста от които необитаеми, в които той би могъл да се укрие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР