Въпреки титулярното си място в националния отбор Николай Бодуров продължава

...
Въпреки титулярното си място в националния отбор Николай Бодуров продължава
Коментари Харесай

За "ЦСКА-София" Бодуров остава персона нон грата

Въпреки титулярното си място в националния тим Николай Бодуров продължава да бъде отлъчен в клубния си отбор " ЦСКА-София ". Доскорошният капитан на " алените " още веднъж не попадна в групата на столичния отбор и изгледа по малкия екран гостуването на съотборниците си против " Ботев " (Пд) от IX кръг на Ефбет лига.

След извоювания с 1:0 дуел в Коматево пом.-треньорът на " ЦСКА-София " Милош Крушчич, който заместваше санкции за този мач Люпко Петрович, разяснява, че няма изясненост към бъдещето на Бодуров в Борисовата градина. Същото важи и за втория капитан Рубен Пинто, също отстранен от състава от сръбския старши треньор.

" Не мога да кажа доста по тематиката за Бодуров и Пинто. Петрович би трябвало да разяснява, тъй като той е треньорът. За в бъдеще ще забележим какво ще се случи с тях ", съобщи Крушчич.

За последно Бодуров игра в шампионата на 28 юли при успеха с 2:1 против " Славия " в III кръг, а въобще последният му дуел за " ЦСКА-София " беше на 1 август в гостуването против хърватския " Осиек " (0:1, 4:3 с дузпи) от II прелиминарен кръг в Лига Европа. Това не попречи на националния селекционер Красимир Балъков да заложи на централния бранител като титуляр в евроквалификацията против Англия на " Уембли " (0:4).

В отсъствието на Петрович, както и на други управителни фактори асистентът Крушчич беше разпитван и за идната реорганизация на ст. " Българска войска ". Сърбинът обаче отклони и този въпрос.

" Темата за стадиона не е в моята компетентност, тъй като съм част от екипа, виновен за спортно-техническата част. Тези, които са виновни за тази част, ще дават отговор и за реконструкцията ", уточни треньорът.

В края на предходната седмица министърът на младежта и спорта Красен Кралев разгласи, че следва основаването на взаимно комерсиално сдружение сред " ЦСКА-София " и държавното сдружение " Сердика спортни парцели " ЕАД, стопанисващо всички парцели, употребени в миналото от спортните клубове на ЦСКА, в това число " Българска войска " и подготвителния комплекс в Панчарево.

По-късно от клуба на Гриша Ганчев обясниха, че се възнамерява джойнт венчър, в който страната ще резервира правото си на благосъстоятелност, а " ЦСКА-София " би трябвало да обезпечи цялото финансиране за построяването на нов стадион в Борисовата градина. Главният проектант на Столичната община Здравко Здравков към този момент издаде виза " за планиране на главен ремонт и реорганизация " на " Българска войска ", макар че оборудването е на територията на най-големия столичен парк, чийто нов Подробен организационен проект (ПУП) занапред ще се разисква.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР