Въпреки тежкото наследство, въпреки превзетите институции, въпреки кражбите, въпреки трудностите

...
Въпреки тежкото наследство, въпреки превзетите институции, въпреки кражбите, въпреки трудностите
Коментари Харесай

Румен Радев: Пътят е само един

Въпреки тежкото завещание, макар превзетите институции, макар кражбите, макар компликациите служебното държавно управление сложи хората в центъра на политиката, съобщи Румен Радев във Враца.
Заедно можем да преминем през всяка обстановка. От през днешния ден и най-малките потеглят в клас. Ние ще създадем по този начин, че и в най-тежките моменти да не лишаваме децата от обучение. Децата би трябвало да са на учебно заведение, а не да бъдат заключени у дома цяла година. Не можем повече да се лишаваме от бъдеще, продължи той.
Радев акцентира, че за постигането на измененията в България първо би трябвало на 14 ноември да гласуваме всеобщо, мъдро и отговорно. „ Имаме потребност от демократично болшинство, което да има воля да извърши измененията. Не е допустимо повече подобен обир от автомагистрали, от пътища, от всичко, от което може да се краде, даже от образованието, даже от опазването на здравето. Не можем да продължаваме по този начин и ние ще настояваме за възмездите, с цел да върви България напред. „ Ние няма да ви предадем. Пътят от тук нататък е единствено един – Победа! С Вас сме! “, приключи Румен Радев.
„ Зоват ни за обединяване! С кого да се сплотяваме – с тези, които ни изнесоха парите в чували? Или с тези, които закотвиха България на последните места на класациите за стандарт на живот? С тези, които се усещат безнаказани за незаконните си схеми?! Няма по какъв начин да има такова обединяване “, безапелационна е Илияна Йотова, която е дружно с болшинството българи, които въстанаха против беззаконието и корупцията и си желаеха назад страната. „ България се разсъни и е към този момент друга, страна със закони, равни за всички “, уточни Йотова и изрази вяра, че след 14 ноември ще има просветено болшинство в Народното събрание от умни хора, родолюбци, които ще мислят за народа си, а не за личните си джобове.
Илияна Йотова е уверена, че България има потребност от мощен, самоуверен и виновен президент като Румен Радев, който не позволява компромис за сметка на интереса на българския народ. „ България не може да има за президент човек, който се скри от личните си студенти и не ги поддържа, до момента в който те си отвоюваха бъдещето “, акцентира тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР