Въпреки тежките прогнози за живота на пострадалия в тежка катастрофа

...
Въпреки тежките прогнози за живота на пострадалия в тежка катастрофа
Коментари Харесай

Чудото се случи! Ето какво е състоянието на сина на Жорж Башур след тежката катастрофа с Емилия

Въпреки тежките прогнози за живота на потърпевшия в тежка злополука Феди Башур, наследник на годеника на поп-фолк певицата Емилия – Жорж Башур, положението му се усъвършенства.

Източници от болница „ Света Анна “ разкриха пред ХотАрена, че положението на момчето се стабилизира. Той е излязъл от комата и даже реагира на гласа на татко си. Кръвното му е със постоянни индикатори, разкриват от реанимацията на лечебното заведение.

Както към този момент знаем, в четвъртък следобяд, Феди е управлявал колата на татко си на Автомагистрала Тракия. Вътре били Жорж Башур и годеницата му, певицата Емилия. На 37-ия километър на автомагистралата Феди карал с висока скорост и навлязъл от изсъхнал в влажен сектор. Получилият се аквапланинг станал причина за нещастието на пътя.

За благополучие Емилия и Жорж са отърваха с леки контузии и риск за живота им няма. Състоянието на Феди Башур обаче беше е сериозно. Не е изключено и незабавната интервенция на същинско величие в международната неврохирургия да е оказал помощ за възстановяване на положението на Феди. Лекарят долетя по неотложност в столицата и е единственият и финален късмет за оцеляването на Башур, настояват експерти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР