Въпреки тежката финансова криза, налегнала отбора, футболистите на Дунав Русе

...
Въпреки тежката финансова криза, налегнала отбора, футболистите на Дунав Русе
Коментари Харесай

"Дунав" забрави за финансовата криза с победа

Въпреки тежката финансова рецесия, налегнала тима, футболистите на " Дунав " Русе записаха победа с 2:1 над " Царско село " в последна среща от 16-ия кръг на Първа лига.

Така те изпревариха днешния си противник в класирането и към този момент са на 11-о място, до момента в който " царете " са 12-и.

Мачът стартира с напън на домакините от " Царско село ". Футболистите на Никола Спасов справедливо ликуваха в 20-ата минута, когато Веселин Минев майсторски откри Родни Антуи, който прати топката във вратата на русенци с глава.

Снимка: Lap.bg

3 минути по-късно голмайсторът пропусна следващото чисто състояние, само че за това пък гостите реагираха чудесно в 31-ата минута. След центриране в наказателното поле на " Царско село " Мартин Ковачев се ориентира най-добре и изравни за 1:1 с глава.

Последва второ полувреме, в което домакините направиха редица пропуски. За това пък футболистите на " Дунав " съумяха да извърнат резултата в 62-ата минута.

Ахмед Ахмед стреля, вратарят на " Царско село " мазета топката от гол линията, само че при добавката Ивайло Лазаров не сбърка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР