Въпреки социалната изолация, занятията и активностите на Висшето училище по

...
Въпреки социалната изолация, занятията и активностите на Висшето училище по
Коментари Харесай

ВУЗФ организира безплатен уебинар по дигитален маркетинг

Въпреки обществената изолираност, занятията и интензивностите на Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) не стопират, а се трансформират онлайн, с цел да доближат до още повече студенти и хора, които желаят да опреснят знанията си в разнообразни сфери. Съвсем скоро - на 31 март, от 18.00 часа, следва и първият от поредицата уебинари, които ВУЗФ провежда. Той ще бъде отдаден на цифровия маркетинг и неговите приложения в бизнеса.

Гл. ас. доктор Бисер Райнов - учител във ВУЗФ съвсем от основаването на университета, ще помогне на всички участници в безплатния уебинар да схванат основите на цифровия маркетинг единствено за 1 час. Той има забележителен опит в региона на финансовата отчетност и разбора на бизнес планове, като през последните години ползата му е фокусиран главно върху сферата на бизнес анализите и измерванията, свързани с онлайн планове. Д-р Райнов е и един от основателите за основаването на магистърската стратегия по цифров маркетинг във ВУЗФ.

По време на уебинара гл. ас. доктор Бисер Райнов ще отговори на въпросите кои са нужните познания и притежавани качества преди да се направи първата крачка към онлайн бизнеса. Той ще показа и какви са опциите за основаването и развиването на кариера в цифровото пространство. С образци от практиката той ще уточни и кои са най-честите неточности, които стават причина над 95% от онлайн начинанията да пропадат още през първата година . За да запознае интересуващите се в дълбочина с положителните и неприятните страни на цифровия маркетинг, гл. ас. доктор Райнов ще се погрижи и за разбиването на съществуващите легенди и митове за " онлайн " средата и развиването на бизнес в нея.

Местата за едночасовия уебинар по цифров маркетинг са лимитирани, а регистрацията става с авансово записване на е-мейл адрес: [email protected].

От понеделник, 30 март, ВУЗФ стартира да организира всичките си лекции, извършения и съвещания отдалечено , посредством своята усъвършенствата платформа за отдалечено образование. Паралелно с това, като част от задачата си бъде потребна за стопанската система на страната, изграждайки новите бизнес водачи, Лабораторията за научно-приложни проучвания към университета VUZF Lab стартира да организира и специфични корпоративни онлайн образования и съвещания на компании, с които да им помогне да преодолеят рецесията, която COVID-19 ще аргументи на икономическо равнище.

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси e първият български университет, профилиран в региона на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството и e измежду водещите университети в професионалното направление " Икономика ". Негов приоритет постоянно е било даването на богато образователно наличие на учащите се посредством атрактивна и новаторска просветителна система.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР