Въпреки слуховете, че отново са заедно, Саня Борисова и Ники

...
Въпреки слуховете, че отново са заедно, Саня Борисова и Ники
Коментари Харесай

Саня Борисова: С Ники Илиев се разведохме - slava.bg

Въпреки слуховете, че още веднъж са дружно, Саня Борисова и Ники Илиев към този момент са просто другари. Това разгласи актрисата, като посочи, че двамата към този момент са публично разведени.

„ Отпреди два дни публично сме разведени “, изясни тя пред Нова тв и посочи, че връзките сред тях са завършили още преди 2 години, само че чак в този момент са решили да се разведат.

Актрисата добави, че отлагала делото, само че то към този момент е завършило и би трябвало да одобри, че те към този момент не са семейство.

„ Може би първата година смятах, че нещата може да се трансформират. Уверихме се че няма по какъв начин да се случи “, споделя хубавицата.

По думите на Саня, тя и режисьорът са си споделили много неща след развода и за в бъдеще ще поддържат връзка, само че като другари.

В началото на обществената изолираност мнозина сметнаха, че Борисова и Илиев са се събрали, откакто видяха, че тя разхожда кучето му. По този мотив тя изясни, че двамата са го взели дружно и си споделят грижите, само че животното живее при него.

„ Аз не мога да я виждам, тъй като изисква един час заран и един вечер тренировки. Той като мъж се оправя по-добре “, разяснява още тя.

Сега, когато към този момент е свободна, Саня счита да се развива в ново занятие. Актрисата ще продължава да се снима в киното, само че счита и да сътвори своя линия облекла. Дори си е направила проекти за фотоси в Париж.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР