Въпреки сложната ситуация около коронавируса, студентският живот във Висшето училище

...
Въпреки сложната ситуация около коронавируса, студентският живот във Висшето училище
Коментари Харесай

ВУЗФ с отворен онлайн кандидатстудетски прием до 20 септември

Въпреки комплицираната обстановка към ковид, студентският живот във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси ще продължи на цялостни обороти - отдалечено. В унисон със актуалните способи и принадлежности на образование - в това число уебинари и онлайн курсове, студентите в бизнес университета минават напълно към отдалечено образование в платформата на ВУЗФ.

Кандидатстудентската акция на Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси за идната 2020-2021 образователна година към този момент е отворена и ще продължи до 20 септември. Записването става онлайн на уеб страницата на висшето учебно заведение www.vuzf.bg, а след прекосяването на стадиите на кандидатстването, представители на ВУЗФ имат задължението да оповестят резултата в най-кратки периоди.

Иновативният метод на кандидатстване е извънредно комфортен - належащо е зрелостниците да попълнят онлайн профилиран тест на ВУЗФ с въпроси от затворен вид и единствено с по един правилен отговор. Продължителността на първата част от конкурсния изпит е 90 минути. Уведомяването на претендентите за резултатите от теста става по електронната поща, откакто бъдат оценени по шестобалната система на база на % успеваемост, по авансово избрана канара.

Вторият стадий на кандидатстването включва правене на онлайн есе на авансово определена от зрелостника икономическа тема- изискванията и препоръчаните тематики може да откриете тук.

Университетът предлага 25 магистърски стратегии в областта на застраховането, финансите, мениджмънта, корпоративното ръководство, шоубизнеса и публицистиката. За задачата е належащо претендентите да дават триумф от дипломата за приключено висше обучение " Добър " или по-висок.

ВУЗФ предлага на всички кандидат-студенти 360® обиколка на университета, с която да се срещнат с ситуацията и модерния образ на просветителния център. Всеки, който желае може да организира онлайн консултация, с цел да получи спомагателна информация за университета, просветителните процеси, кариерното развиване, може да си резервира среща на [email protected]

Иновативната платформа, с която работи Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, предлага на своите студенти атрактивни онлайн образования, опция за подаване онлайн на молби, документи и всичко належащо, което да предотврати изпускането на крайни периоди, както и онлайн съвещания с преподавателите, които обръщат самостоятелно внимание на студентите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР