Въпреки скорошната загуба срещу Джони Деп и въпреки факта, че

...
Въпреки скорошната загуба срещу Джони Деп и въпреки факта, че
Коментари Харесай

Новият ход на Амбър Хърд срещу Джони Деп

Въпреки скорошната загуба против Джони Деп и макар обстоятелството, че арбитър от Вирджиния отхвърли настояването на Амбър Хърд за нов правосъден развой по делото за клюка, което тя загуби от някогашния си брачен партньор, актрисата е подготвена на всичко, с цел да продължи борбата си .
 Амбър Хърд и отхвърлянето на молбата ѝ за преразглеждане на делото с Джони Деп
Пореден неуспех за Амбър Хърд

Явно тежките времена за актрисата ще не престават

От Deadline разбираме, че тя заменя по-голямата част от юридическия си екип, като се базира на Конституцията, до момента в който се готви да апелира присъдата за клюка за милиони долари, присъдена на Джони Деп.

Не напълно ненадейно, ходът на актрисата от " Аквамен " да освободи основния си юрист Илейн Бредехоф т, откакто не съумя да завоюва делото, което заведе Джони Деп против нея. Принудена да изплати на някогашния си брачен партньор 10.4 милиона $, с които явно тя не разполага, Хърд в този момент наема Дейвид Л. Акселрод и Джей Уорд Браун да съставляват нейния опит да анулира присъдата.

Бен Ротенборн от основаната във Вирджиния адвокатска компания Woods Rogers Vandeventer Blac ще остане като помощник-съветник.
 Снимка 572598

Решението ѝ за привличане на основаните във Филаделфия юристи Акселрод и Браун от Ballard Spahr беше оповестено обществено в понеделник, 15 август. Съставът на новия екип на отбраната демонстрира, ч е обжалването на Хърд ще се концентрира върху аспекта на Първата корекция на правните й разногласия с Деп.

" Ние приветстваме опцията да представляваме госпожа Хърд в това обжалване, защото това е случай с значими последствия от Първата корекция за всеки американец ", споделиха новите юристи на Хърд в изказване тази заран, 16 август. " Ние сме уверени, че апелативният съд ще приложи вярно закона, без да зачита известността, ще анулира присъдата против госпожа Хърд и ще удостовери главните правила на свободата на словото . "
 Амбър Хърд, парцелът Yucca Valley в Калифорния и за какво актрисата е принудена да го продаде
Когато Амбър Хърд няма различен избор

Отчаяните времена изискват обезверени ограничения

Специализирайки се в клаузата за независимост на словото в основополагащия документ на Америка, Акселрод и Браун служиха като съветници на сполучливата борба на New York Times, като вестника завоюва в делото за клюка на Сара Пейлин, което американския политик от Републиканската партия заведе, поради небрежна публицистична публикация във вестника от 14 юни 2017 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР