Въпреки скорошната стагнация на крипто пазарите през последните три месеца,

...
Въпреки скорошната стагнация на крипто пазарите през последните три месеца,
Коментари Харесай

Ето защо може да смятаме, че бичият пазар на криптовалутите тепърва започва

Въпреки скорошната застоялост на крипто пазарите през последните три месеца, анализатор има вяра, че пет основни знака във веригата допускат, че на хоризонта може да има нов бичи пазар.

От края на февруари общата пазарна капитализация на криптовалутите се движи към $2.5 трилиона. Докато мненията се разграничават по отношение на това дали пазарният цикъл е завършил, анализаторът „ ELI5 of TLDR “ акцентира няколко признака, сочещи към евентуална възходяща наклонност.

Доминацията на Биткойн над 56%

Висока Биткойн доминация нормално се следи при започване на бичи пазари на крипто. Понастоящем превъзходството на Биткойн на пазара е над 56%, което демонстрира мощно пазарно доверие в BTC по отношение на алткойните.

MVRV Z-резултатът под шест

MVRV Z-резултатът, който съпоставя пазарната стойност на Биткойн с историческата му междинна стойност, нормално доближава връх към 6 по време на върховете на пазара. В момента той е под 3, което допуска, че пазарът към момента не е достигнал своя връх.

Множителят на Пуел под 3

Множителят на Пуел, който мери дневната стойност на добитите BTC по отношение на средногодишната стойност, е различен знак за цикъла. Има наклонност да надвишава 3 по време на върховете на пазара, само че сега е под 1 , което демонстрира спомагателен капацитет за напредък.

HODL вълните сочат към липса на напън за продажба

HODL вълните, които наблюдават интервалите на задържане на Биткойн, демонстрират, че по-малко нови вложители продават, което допуска понижен напън за продажба и капацитет за повишение на цените.

Приходи на миньорите се усилват

Този индикатор, който мери рентабилността на копачите, неотдавна скочи до равнища, следени по време на кулминационната точка на предходни пазарни цикли, което демонстрира вероятен прогресивен подтик.

Предупредителни индикатори

Някои индикатори обаче допускат нерешителност. Съотношението “Realized Hodl ” (RHODL) и индикаторите Cumulative Value-Days Destroyed (CVDD) подсказват, че пазарът може да наближава своя връх, защото високите цени, плащани от нови купувачи, и увеличеното придвижване на от дълго време държани монети постоянно предхождат върховете на пазара.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува за към $70,000 след близо 10% скок на седмичната графика.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР