Въпреки скептицизма на Запада, Украйна може да победи Русия в

...
Въпреки скептицизма на Запада, Украйна може да победи Русия в
Коментари Харесай

Германските евродепутати Виола фон Крамон, Никола Бер и Михаел Галер: Киев може да победи Москва

Въпреки скептицизма на Запада, Украйна може да победи Русия в нейната нападателна война, в случай че бъде оборудвана с подобаващите оръжия, считат немските евродепутати Виола декор Крамон, Никола Бер и Михаел Галер.
Според тримата депутати в Екологичен потенциал решаващият фактор за съвсем всички съветски настъпления е артилерията. 
" В сегашните условия на война единственият метод Украйна да противодейства на съветската артилерия е личната й артилерия ", споделиха евродепутатите, наблягайки, че Украйна е получила забележителен боеприпас от общоприетата на НАТО артилерия, само че това е незадоволително. 
Русия е сложила в Украйна няколко хиляди артилерийски оръдия, в частност към хиляда реактивни артилерийски системи.> " Западната артилерия потвърди своето превъзходство  > във връзка с акуратност и обхват на деяние над съветските/руските системи. На Украйна обаче тя не доближава, с цел да покрие фронтова линия с дължина над 1000 км ", пишат депутатите и подчертават върху този факт: 
" Въпреки че би било добре да има повече средства за отбрана против агресор от подобен мащаб, спомагателни 300-400 гаубици биха трансформирали фундаментално обстановката. Украйна отново ще има по-малко оръжия от Русия, само че те ще са задоволителни, с цел да покрият всички сектори от фронтовата линия, а обсегът и точността на западните оръжия ще компенсират разликата в числеността.
Така съветските войски ще изгубят последното си преимущество. Особено в случай че Украйна получи повече средства за отбрана против дронове, с цел да се опълчи на съветското разузнаване.
Друг мотив да не се доставят тежки оръжия на Украйна е, че западните сили не могат да обезпечат повече заради отговорностите си да защитят личното си население и съдружници. Тримата депутати обаче мислят противоположното: > Русия няма боеспособни войски
 
с цел да нападна НАТО. С всяка унищожена гаубица или танк Русия губи цялостната си дарба да нападна всеки различен.
" Нека осигурим повече тежки оръжия, бронирани бойни машини и доста повече прецизни муниции преди настъпването на зимата. Един от методите да стартираме да въоръжаваме Украйна по-ефективно е да споделим тежестта сред всички съдружници. 
Например, една съответна концепция беше изразена и призната от нас с голямо болшинство в последната резолюция на Европейския парламент: в случай че 13 европейски страни, които дружно имат 2000 танка " Леопард 2 ", дадат на Украйна 10% от своите танкове, те отново ще имат огромен боен капацитет, с цел да се защитят при нахлуване.
Украинските сили могат да реализират огромни крачки тази есен. С тези триумфи, както и с задоволително артилерия и муниции, украинските сили ще ускорят унищожаването на съветската логистика, складовете за муниции и командването. А това е основата за последваща огромна контраатака за освобождение на окупираните територии ", прибавят евродепутатите.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР