Въпреки ширещото се мнение, аналният секс може да бъде забавно,

...
Въпреки ширещото се мнение, аналният секс може да бъде забавно,
Коментари Харесай

7-те най-добри съвета за приятен анален секс

Въпреки ширещото се мнение, аналният секс може да бъде занимателно, вълнуващо и суперприятно преживяване. Той няма добра известност и много хора се пробват да заобикалят да вършат анален секс, тъй като се тормозят, че е мъчителен, рисков и незадоволително хигиеничен. Тези препоръки от trafficnews.bg ще ви оказват помощ да измененията отношението си към него.
1. Правете анален секс, единствено в случай че сте разчувствани да пробвате, а не тъй като някой ви е убедил
Един от най-големите проблеми при подготовката за анален секс е, че мъжете могат да развият фикс идея по него. Съвършено обикновено е момчетата да обичат тази вариация на замяна на милувки, само че в никакъв случай не би трябвало да се чувствате принудени, принудени или уверени да вършиме анален секс. Това, че сътрудникът ви се интересува от него, не значи, че и вие би трябвало да се интересувате.
2. Аналният секс се усеща доста по-различно от вагиналния секс
За приемника първоначално чувството може да бъде много неприятно, изключително в случай че сътрудникът ви не схваща по какъв начин работи вашата анатомия. Ето за какво е значимо да се откри време да се отпуснете и да сте наясно по какъв начин ще се чувствате авансово.

3. Подгответе и почистете тялото си
В дните преди аналния секс е добра концепция да избягвате всяка храна. Най-добре си направете клизма.
4. Отпуснете тялото и мозъка си
На входа на ануса се намира сфинктерът. Този мускул играе решаваща роля за това какъв брой ще се радвате на анален секс с колегата си. Този мускул не е като другите - той не може да се отпусне доста бързо; само че откакто го направи, може да се разтегне много. Когато е стегнат, е доста стегнат. Така че по време на анален секс се фокусирайте върху отпущането на тялото и сфинктера, доколкото е допустимо, с цел да извършите нещата за вас и колегата ви по-удобни. Един добър метод да помогнете на тялото си да се отпусне е първо да пъхнете смачкан пръст с лубрикант. Задръжте го на място за няколко минути и се пробвайте да се концентрирайте върху отпущането на този съответен мускул. След известно време ще забележите, че сфинктерът ви естествено се разхлабва. След това пробвайте да вкарате втори лубрикиран пръст. След като почувствате, че стартирате да се отпускате, може да преминете от потребление на пръсти към анални вибратори и дилда, с цел да ви оказват помощ да свикнете с чувството. След като се почувствате отпуснати и подготвени, може да следвате идващите стъпки, с цел да проникне с пениса си сътрудникът ви във вас.
5. Решете дали ще употребявате презерватив по време на анален секс
Някои хора считат, че това, че не може да забременеят от анален секс, значи, че нямат потребност от презерватив. Ако и двамата не сте на 100 % моногамни, би трябвало да носите презерватив. Хващането на полово излъчени заболявания от анален секс е доста допустимо. Това е изключително правилно, в случай че приемащият сътрудник прави анален секс за първи път. По време на акта се образуват доста дребни кожни разкъсвания в ануса и ректума.
6. Използвайте доста смазка
Анусът не обезпечава задоволително смазване, тъй че е по-добре да употребявате доста лубрикант по време на анален секс. Това може да ви помогне да предотвратите увреждането на кожата или тъканите. Изборът на вярната смазка е от решаващо значение, изключително в случай че употребявате презервативи или секс играчки. Ако употребявате презерватив от латекс, не би трябвало да употребявате смазка на маслена основа. Маслата ще разграждат презерватива, което може да докара до разкъсването му. Затова не забравяйте да изберете лубрикант на водна основа, когато употребявате латексови презервативи.
7. Започнете постепенно, в позицията за анален секс в „ кучешки жанр “ или така наречен „ задна прашка”
Най-лесната позиция за анален секс, с която да започнете, е тази. В тази поза мъжът би трябвало да остане имобилен първоначално, с цел да може вие като адресат да имате надзор. По този метод може да определите какъв брой бързо или надълбоко да влезе пенисът и може да наложите по-бавен темп или по-плитко навлизане. Когато се чувствате по-удобно, може да започнете да позволявате на колегата да навлиза по-дълбоко във вас, като се уверите, че контролирате темпото от самото начало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР