Въпреки съобщенията, че Хари иска отново да се сближи с

...
Въпреки съобщенията, че Хари иска отново да се сближи с
Коментари Харесай

Кралски експерт: Хари и Уилям всъщност не си говорят от 20 години

Въпреки известията, че Хари желае още веднъж да се сближи с кралското семейство, няма признаци, че Уилям разрешава това да се случи – не и в близко бъдеще. Дистанцията сред двамата е още по-тъжна, като се има поради какъв брой близки са били в миналото принцовете, обединени в несгодите си.

Както показва кралският биограф Робърт Лейси обаче, в случай че в този момент има бездна сред братята, това не е първият път, когато Уилям и Хари се карат. 
 Тайното съглашение сред Хари и Уилям за децата в кралското семейство  Тайното съглашение сред Хари и Уилям за децата в кралското семейство  Тайното съглашение сред Хари и Уилям за децата в кралското семейство  Тайното съглашение сред Хари и Уилям за децата в кралското семейство
Пукнатините в връзките им са били забележими доста по-рано, в действителност още през 2002 г. Това е годината, в която беше намерено, че Хари е пушил канабис - сензация във Англия, която генерира лавина от изобличаващи заглавия.



Истинското унижение за Хари започна три години по-късно, когато той беше сниман облечен в нацистка униформа на празненство, проведено в дома на носителя на златен олимпийски медал Ричард Мийд. На фона на фурора Хари сервира обществено опрощение.

 уилям кейт хари Getty

Но по какъв начин стана по този начин, пита Лейси, че Хари пое цялата виновност за сходни произшествия, до момента в който по-големият му брат излезе изцяло чист.

Меган Маркъл не била първоначалният фактор в решението на принц Хари да се отдалечи от семейството си, написа създателят в своя бестселър „ Битката на братята “.
 image2_16x9.png Астро прогноза за седмицата: всяко взето решение може да промени живота ви На фокус
През януари 2005 година, след фиаското с костюмите, принц Хари преоценил връзките с по-големия си брат.

„ Това накара Хари да се почувства отчужден. Приятелите му си спомнят, че не си е приказвал с Уилям и е имало много сериозен раздор сред братята по това време – какъвто беше след „ Срама с опиатите “ от 2002 година, когато Хари за първи път стартира да осъзнава цената на това да играе функционална изкупителна жертва " , написа създателят.



 принц Хари принц Уилям Getty

Лейси разкрива, че Хари и приятелят му Гай Пели поели виновността за „ дивите лудории “ в кръчмата Rattlebone, „ когато същинският водач на Rattlebone беше Уилям “.

Писателката и журналистка Кейти Никъл си спомня по какъв начин един кралски асистент ѝ казва, че за първи път връзката им в действителност страдала и те съвсем не си говорели. " Хари се възмути от обстоятелството, че Уилям се измъкна толкоз леко " , споделя тя.

Лейси заключава, че: „ Функцията на по-големия брат беше да бъде идеален, без значение дали в действителност беше или не, а функционалността на по-младия беше да накара останалите да се смеем, да се оплакваме или да изпитваме отрицание ".
 Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари  Разлики сред връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР