Въпреки съобщението от Бъкингамския дворец, че кралица Елизабет II не

...
Въпреки съобщението от Бъкингамския дворец, че кралица Елизабет II не
Коментари Харесай

Даде ли знак Елизабет II за изненадващия ход на Хари и Меган още преди две седмици? СНИМКИ

Въпреки известието от Бъкингамския замък, че кралица Елизабет II не е знаела авансово за решението на принц Хари да се отдръпна от отговорностите си в кралското семейство, мнозина съзряха знаци и подмятания за това в коледното ѝ послание.

Както БЛИЦ заяви, съгласно източник от двореца кралицата била „ надълбоко натъжена “ от изненадващото известие на Хари и брачната половинка му Меган.

СНИМКА на Елизабет II издава каква люта война кипи в кралското семейство

Наблюдатели на кралското семейство, обаче, настояват, че Елизабет е загатнала за задаващата се стихия в речта си на Коледа, оповестява „ Сън “.

Докато монархът се обръщаше към поданиците си от своя празнично декориран кабинет, мнозина се вторачиха в фотосите на бюрото ѝ. Те видяха, че от фотосите липсват тъкмо избрани лица – тези на Хари и Меган.



93-годишната Елизабет постоянно е държала по няколко фотоси в рамка на бюрото си по време на коледното послание.

Тази година, обаче, Хари и Меган липсваха от сбирката. Миналата година лицата им участваха на бюрото на Елизабет II. Тогава тя си постави фотография от тяхната женитба.



Тази година, като се изключи че фотографията липсваше, на никое място нямаше и изображение на дребния принц Арчи.

Вместо това на бюрото бяха сложени снимки на крал Джордж IV, на принц Чарлз и Камила, както и на фамилията на Кейт и Уилям в Кеймбридж.

Според мнозина, кралицата съзнателно не е сложила фотоси на херцозите на Съсекс и разчитат това като голям намек за излизането им от кралското семейство.

„ Кралицата се опита да ви каже за Хари и Меган на Коледа. Никакви техни фотоси по време на речта. Знаците бяха там “, разясняват в Туитър.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР