Въпреки раздялата с Макларън, Хонда смятат, че са намерили верния

...
Въпреки раздялата с Макларън, Хонда смятат, че са намерили верния
Коментари Харесай

Хонда не са били готови за топ отбор


Въпреки раздялата с Макларън, Хонда считат, че са намерили правилния път във Формула 1. Независимо че японският производител беше на процедура изпъден от английския отбор, Юсуке Хасегава е оптимист за новото партньорство с Торо Росо. Босът на Ф1 подразделението на Хонда описа, че най-тежка е била първата година след завършването им през 2015. " Третата ни година също несъмнено не беше по никакъв начин лека, само че най-малко успяхме да се възстановим по-бързо, в сравнение с в предходните сезони. "

По всичко проличава, че Хонда нямат желание да се отхвърлят, и ще продължат във Формула 1 и през новата епоха. " Моторният спорт е всичко за Хонда. Той е част от нашето ДНК " твърди Хасегава. Той добавя още, че надпреварите могат да бъдат доста сложни от време на време, само че точно провокациите на представянето и технологиите са това, което ги стимулира най-вече. " Няма по какъв начин да се откажем по средата на пътя. Това е в прорез с нашата логика на психиката. "

Японецът също по този начин съобщи, че Торо Росо е по-добър вид за Хонда. Те са по-млад тим, с по-скромен опит и достижения, което ги прави по-гъвкави. " Те са по-диалогични. Макларън е топ тим, а Хонда не бяхме подготвени за топ тим. Това е реалност. "

Хасегава призна, че 2018 ще бъде сложна година, изключително в светлината на новото предписание за най-много три мотора на болид. " Сложно е ще става даже още по-сложно. Но ние към този момент работим доста добре с Торо Росо. За нас е доста значимо да останем във Формула 1. Ще продължаваме да мечтаем да станем международни първенци. Това ни стимулира да продължаваме " приключи той.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР