Въпреки провокативните си клипове и текстове на песни, 15-годишната пловдивчанка

...
Въпреки провокативните си клипове и текстове на песни, 15-годишната пловдивчанка
Коментари Харесай

Сузанита взриви двора на училището си

Въпреки провокативните си клипове и текстове на песни, 15-годишната пловдивчанка Сузанита е спрягана за един от гениите на СУ „ П. Кр. Яворов ” в Пловдив. Днес тя стана част от музикалната стратегия, която съпровождаше изпращането на зрелостниците от Випуск 2018.

За своето показване тийнейджърката избра две песни, които извърши на британски език, написа Блиц. След първото си осъществяване, Сузанита се обърна към всички зрелостници: „ Пожелавам ви на всички да сте обичани и да обичате, тъй като няма по-хубаво от любовта ”.

Последва второто парче, изпълнено от скандалната пловдивчанка, а абитуриентки в публични рокли се развихриха под ритъма на музиката и заиграха кръшни танци в учебния двор.

Сред публиката бяха и доста малчугани, а някои от тях, подариха и букети на „ идолката си ”.

За своето показване, Сузанита избра да облече необятен черен панталон и пай топ обсипани с пайети и бели кецове.

Плътно до нея беше й гаджето й, който от самото начало беше зает с това да прави фотоси и видеоклипове  на своята обичана.

Само преди седмица, малолетната изпълника бе забъркана в нов скандал, заради поредния видеоклип, с който шокира обществото.  

Причината – държанието на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, още веднъж прекрачва моралните граници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР