Въпреки проливния дъжд и техническите проблеми, 70 000 души изгледаха

...
Въпреки проливния дъжд и техническите проблеми, 70 000 души изгледаха
Коментари Харесай

Крисия завърши концерта на Слави със 70 000 души под дъжда

Въпреки проливния дъжд и техническите проблеми, 70 000 души изгледаха концерта на Слави Трифонов и „ Ку-Ку бенд ” на стадион „ Васил Левски ” в София нощес. Освен Дългия, на сцената се изявиха Крисия, Цветелина Грахич, Нели Петкова, Йордан Йончев-Гъмзата и Георги Милчев-Годжи, както и още някогашни членове на бенда през годините. Както БЛИЦ заяви, шоуто започва проблематично поради дъжда, само че и поради това, че уредниците затвориха вратите на стадиона по-рано от предстоящото. Така доста хора с билет останаха на открито.



По-късно наши читатели се оплакаха, че уеб сайтът, който трябваше да излъчва шоуто онлайн в интернет, не работи. Организаторите се оправдаха с хакерска офанзива.

Тези, които съумяха да влязат, чуха много от старите шлагери на бенда - "Студио Х ", "Френската гимназия ", "Няма не желая ", "Цвете мое " и така нататък



Не чаках да дойдат толкоз доста хора - пристигнали сте от цялата страна, има и от чужбина. За вас го вършим! ", съобщи Слави и се разплака на сцената. Разплака се и Годжи до момента в който пееше дружно с него „ Жива рана”, а на избрани места публиката трябваше да пее вместо тях.



Целият екип на шоуто беше вир-вода поради продължаващия дъжд.



Спектакълът завърши с "Моя страна, моя България " в осъществяване на Крисия. Публиката я приветства мощно, а на доста места по трибуните се вееше българското знаме.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР