Въпреки проливните дъждове в България през последното денонощие, повече от

...
Въпреки проливните дъждове в България през последното денонощие, повече от
Коментари Харесай

Въпреки пороите в България: Огромни опашки от коли на „Маказа” в посока Гърция

Въпреки проливните дъждове в България през последното денонощие, повече от 3 километра опашка от чакащи коли се извива на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа ” към този миг. Това споделят в обществените мрежи пътуващи към южната ни съседка.
Прочетете още
Трафикът в посока Гърция е извънредно натоварен още от ранните часове на днешния ден, въпреки към този момент да е месец септември. Причината - доста хора ли сливат уикенда с идния почивен ден на 6 септември. Обикновено тапите се разсейват най-късно до обяд, споделят пътуващите. Към сегашния миг обаче опашката съвсем не се движи и хората са изнервени. Не малко пътуващи към южната съседка споделят, че ще изберат пътя през Златоград.



Преминалите на гръцка територия през „ Маказа ” пишат, че са прекарали на границата съвсем час. Други, които са на границата след 8:00 часа споделят че прекосяването лишава близо 2 часа. Чакащите коли са най-вече с българска регистрация, само че има и много румънски коли.

Традиционно летните уикенди стартира с километрични опашки на граничните пунктове към Гърция, и макар неприятното и тази седмица това не прави изключение. Лятото към този момент е към края си и доста хора са решили да се възползват от последните слънчеви лъчи по гръцките плажове, сливайки почивните дни.

Припомняме, че турският граничен пункт с България " Капъкуле " беше затворен за леки коли за три часа след проливен дъжд предходната нощ.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР