Въпреки продължаващото извънредно положение, портфолиото с устройства на А1 се

...
Въпреки продължаващото извънредно положение, портфолиото с устройства на А1 се
Коментари Харесай

А1 започва продажбите на новия Huawei P40 Pro в комплект със смарт часовник Watch GT2

Въпреки продължаващото изключително състояние, портфолиото с устройства на А1 се разшири с новия Huawei P40 Pro. Дори и в изискванията на наложително съблюдаване на физическа отдалеченост, всеки може да закупи ново устройство от онлайн магазина на А1.bg. Смартфонът се оферират и с тарифен проект от А1, а доставката му е безвъзмездна за цялата страна. Куриерските компании съблюдават високи общоприети за хигиена и стерилизация, с цел да не позволен никакво разпространяване на рисковия ковид.

Затова всеки, който желае да се снабди с нов смарт телефон, няма аргументи да го отсрочва. Huawei P40 Pro e основан, с цел да зарадва феновете на фотографията. Сякаш тематично за времето на карантина той идва с двойна селфи камера, гарантираща ужасно качество както за фотоси, по този начин и за видео диалози. 32-мегапиксела + датчик за дълбочина до неотдавна се одобряваха за солидни характерности на съществена камера, само че точно това е нещото, което се открива на лицето на Huawei P40 Pro.
Закупилите това устройство имат още една причина да чакат края на ограниченията за обществена изолираност с изключително неспокойствие, тъй като главната камера на P40 Pro е основана, с цел да попие всеки подробност от заобикалящия ни свят. Тя има три обектива, разполагащи със надлежно 50, 40 и 12-мегапиксела, които са подкрепени от 3D датчик.
Сред другите отличителни характерности на P40 Pro е и мощният му процесор - осемядреният HUAWEI Kirin 990 5G. И да, 5G oзначава, че устройството е съвместимо и с мрежите от пето потомство. Благодарение на 7nm+ EUV технологията и новаторските архитектури на централния процесор, Huawei P40 Pro реализира висока успеваемост и гладка продуктивност. Иновативната архитектура на централния процесор обезпечава висока енергийна успеваемост, a механизмът за интелигентно систематизиране на ресурсите оползотворява по-добре батерията.
Устройството ще се продава в комплект със смарт часовника на Huawei – Watch GT 2. Той е практично и комфортно решение за всички фенове на високите технологии за моментите, когато са на път или спортуват. Той е доста повече от елементарен часовник - с него могат да се одобряват телефонни позвънявания, както и да се браузва в интернет. Снабден е с редица практични джаджи - жироскоп, магнитомер, оптичен датчик за премерване на пулса, датчик за въздушно налягане и още доста.
Комплектът е разполагаем както на А1.bg, по този начин и в магазинната мрежа на телекома в страната. За да предпазите себе си и околните си обаче, А1 предлага потреблението на онлайн магазина на А1.bg. Там Huawei P40 Pro, дружно с Watch GT 2, може да бъде закупен за 1 359,98 лв. в брой или за 62,99 лв. на месец с тарифен проект A1 One Unlimited 5XL. Независимо от това кой тарифен проект ще изберат, закупилите устройството ще получат и 50GB гратис пространство в Huawei Cloud за интервал от 12 месеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР