Въпреки проблемите с контузии, които са налегнали нападателя на Челси

...
Въпреки проблемите с контузии, които са налегнали нападателя на Челси
Коментари Харесай

Мората оприличи съотборник на анимационен герой

Въпреки проблемите с травми, които са налегнали нападателя на Челси Алваро Мората, най-малко в обществените мрежи испанският национал показва отлично въодушевление. Бившият състезател на Реал Мадрид и Ювентус явно си набеляза жертва в лицето на друга от летните покупки на „ сините” Давиде Дзапакоста.

Макар че имаше един брилянтен гол в Шампионската лига, италианският десен бранител несъмнено не се приспособява задоволително бързо към живота в Лондон и Висшата лига. Челси заплати за услугите му 23 милиона паунда на Торино в последния ден от летния трансферен прозорец, само че към този момент Дзапакоста към момента е запаса на Виктор Моузес, който през предишния сезон бе преквалифициран от крило в халф-бек.

Очевидно Мората, който също не изживява най-успешния си интервал, не счита да жали изключително своя съотборник и се появи като експертен интернет „ трол”. В „ Инстаграм” испанецът показа и своето изобретение за учудващата образна аналогия сред Дзапакоста и един от най-обичаните анимационни герои. Става дума за суриката Тимон от класическата лента за деца на „ Дисни” – „ Кралят лъв”.

източник: instagram.com/alvaromorata

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР