Въпреки препоръките на Националния щаб да спазваме социална дистанция и

...
Въпреки препоръките на Националния щаб да спазваме социална дистанция и
Коментари Харесай

Популярни българи станаха доброволци в борбата с коронавируса - slava.bg


Въпреки рекомендациите на Националния щаб да съблюдаваме обществена отдалеченост и да не излизаме, сякаш рецесията с ковид ни направи по-сплотени и даже по-близки с хората, въпреки и през балкон, телефон или монитора на компютъра.

На акцията за набиране на доброволци в битката с ковид пък откликнаха над 3200 души, които се образоват, за битка със болестта. Сред тях са и доста известни българи от разнообразни сфери на обществения живот.

Тони Димитрова

Певицата е безапелационна, че в това мъчно време песните могат да почакат. Затова тя сега дава отговор на горещия телефон, който община Бургас разкри, на който жители с въпроси или подозрения за ковид, да позвънят. "Реших, че това може да е моят принос да съм потребна в тази тежка обстановка ", споделя певицата пред 24 часа.

Жанета Осипова

Плеймейтката стана доброволец към БЧК. Самата тя дефинира себе си като млад и деен човек, който не е редно да се "крие " вкъщи, а би трябвало да се бие на фронта. "В миг на рецесия би трябвало да бъдем единни, да си оказваме помощ, а не да всяваме суматоха един в различен ", безапелационна е хубавицата.

Калин Терзийски

Писателят разгласи новината в обществените мрежи. Той е доброволец към Столична община, а записването го направил ден преди 50-ия си празник. Сметнал, че това е прекрасен, алегоричен подарък за него. Впрочем писателят има здравно обучение.

Филип Аврамов

Актьорът разнася храна и медикаменти на възрастни и трудноподвижни хора в столичния регион "Витоша ". Опасността за момента не го тормози - въпреки всичко няма персонален контакт с хората, до които доставя стоките.

Източник: Dariknews.bg
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР