Въпреки прекрасните есенни дни, на които се наслаждаваме в последните

...
Въпреки прекрасните есенни дни, на които се наслаждаваме в последните
Коментари Харесай

Кашлицата ме раздираше дни наред. С тази рецепта направо се преродих, опитайте и вие

Въпреки прелестните есенни дни, на които се любуваме в последните седмици, зимата към този момент чука на вратата. Освен хубави снежни картини и пейзажи обаче, за жалост тя води със себе си грип и настинки, както и натрапчива и на моменти раздираща кашлица. Точно с този проблем е съумяла да се оправи Мария, която е един от дейните членове на Facebook групата „ Бабини илачи “, оповестява профилираният уебсайт lekuva.net. Жената споделя рецепта, която е взаимствала от националната медицина и се е оказала повече от ефикасна. Само след няколко дни с тази лесна и евтина терапия Мария се е избавила от раздиращата кашлица и още веднъж е заживяла обикновено.

ЗА ДА ЗАБЪРКАМЕ РЕЦЕПТАТА СА НИ НЕОБХОДИМИ САМО Пожарна охрана 1 СУПЕНА ЛЪЖИЦА ОТ ТРИ ПРОДУКТА.
В подобаващ съд смесете по 1 супена лъжица хубава ракия, първокласен пчелен мед и канела. Разбъркайте до приемането на хомогенна примес. Тя се приема 3 пъти дневно до приемането на стремежи резултат.
„ Гарантирано оказва помощ! “, категорчна е Мария.
Нейни приятелки от Facebook групата „ Бабини илачи “ споделят и други практични способи за справяне с досадната кашлица.

„ Издълбана черна ряпа се напълва с мед. След няколко часа се отделя сок, от който се приема по 2-3 супени лъжици дневно “, споделя личния си опит Цвета. „ Карамелизира се захар и към нея се прибавя бира. Оставя се върху котлона да поври до момента в който стане гъст сироп. Пие се от дребни и огромни – толкоз, колкото желаете. Още първия ден кашлицата стопира. Помага при суха дразнеща кашлица без храчки “. Това е сполучлив способ, споделен от Петя. Възползвайте се от него и вие, с цел да се убедите сами.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР