Въпреки предприетите мерки срещу разпространението на коронавируса детските площадки ще

...
Въпреки предприетите мерки срещу разпространението на коронавируса детските площадки ще
Коментари Харесай

Разногласия във Виена заради детските площадки

Въпреки подхванатите ограничения против разпространяването на ковид детските площадки ще останат отворени, съобщи министърът на опазването на здравето на Австрия. Това е желанието и на градските съветници от Социалдемократическата партия във Виена. Подобно решение, обаче, може да докара до санкция в размер на до 1200 евро, написа австрийското издание „ ое24 “.
Оказва се, че някои политици не са напълно наясно с настоящите сега разпореждания.
Социалдемократите във Виена декларират, че ще обмислят да отворят още веднъж за всички деца детските площадки в столицата. Това значи, че в града се ползват разпоредбите, съгласно които тези места са заключени, съобщи БГНЕС.
В същото време министърът на опазването на здравето Руди Аншобер съобщи неотдавна, че визитата на детските площадки е позволено.
И тук се намесва Министерството на вътрешните работи. Според новите правила във връзка със спазването на закона за епидемията, визитата на публични места се санкционира с санкция от 600 евро, в случай че не може да бъде посочена наложителната причина за това – работа, помощ на трудноподвижен човек и други
Допълнителни 600 евро е санкцията, в случай че се употребява публичен превоз, с цел да се стигне до детската площадка. Съгласно новите правила, свързани с битката против ковид, този превоз може да бъде употребен единствено при изключителни случаи.
Така че визитата на детска площадка във Виена може да коства на родителите към 1 200 евро, в случай че органите на реда работят в сходство с наредбите.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 26 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР