Въпреки появилите се информации, че легендата на Националната футболна лига

...
Въпреки появилите се информации, че легендата на Националната футболна лига
Коментари Харесай

Том Брейди все още не е решил дали да сложи край на кариерата си

Въпреки появилите се информации, че легендата на Националната футболна лига Том Брейди е решил да постави завършек на професионалната си кариера, куотърбекът на Тамп Бей Бъканиърс към момента не е взел дефинитивно решение.

Първоначално ESPN заяви, че 44-годишният Брейди стопира с американския футбол, а малко по-късно компанията на играча удостовери новината в Туитър. Последваха голям брой поздравления и благопожелания към Брейди в обществените мрежи от целия свят, само че след това известието в Туитър бе изтрито, а сътрудникът на Брейди Дон Ий съобщи, че само самият състезател може да удостовери проектите си за бъдещето.

Според двама анонимни източници седемкратният победител в Супер Боул, който има контракт с Тамп Бей до 2022 година, е провел телефонен диалог с генералния управител на тима Джейсън Лихт и му е обяснил, че към момента не е взел извънредно решение. Твърди се, че Брейди, който към момента играе на доста високо равнище, има предпочитание да прекарва повече време със своята брачна половинка - супермодела Жизел Бюндхен - и трите им деца.

" Разбирам спекулациите за бъдещето на Том. Без да разясня точността или неточността на оповестената информация, Том е единственият човек, който може тъкмо да съобщи проектите си. Той схваща действителността на футболния бизнес и планирането на график, тъй че това ще се случи скоро ", разяснява Ий.

По-късно в нова информация от ESPN и формалния уебсайт на Лигата се твърди, че Брейди възнамерява да разгласи отдръпването си от спорта по време на Супер Боул на 14 февруари.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР