Въпреки постигнатото временно и привидно примирие между Анджелина Джоли и

...
Въпреки постигнатото временно и привидно примирие между Анджелина Джоли и
Коментари Харесай

Анджелина Джоли, Брад Пит, майката на актьора и едни тежки обвинения

Въпреки постигнатото краткотрайно и видимо помирение сред Анджелина Джоли и Брад Пит, техният бракоразвод има още дълго да тлее освен посред им, само че и в обкръжението им. И в този момент на напред във времето излиза майката на артиста, която също има какво да каже на Анджелина.

Не е изненадващо, че майката на Брад Джейн Пит е повече от недоволна от метода, по който се стече живота на сина й. И за всичко неприятно, което му се случи, упреква единствено и само Анджелина. Според нея, тя е унищожила живота на артиста.

79-годишната Джейн дефинира Джоли като манипулативна и злобна. Според доближени, в никакъв случай няма да й елементарни, че поради нея цялото им семейство минава през този нескончаем, уморителен и трагичен бракоразвод. А най й е болно, че прекомерно рядко вижда внуците си.

Майката на Брад Пит неведнъж е желала да потърси сметка на Анджелина очи в очи, само че не го е направила до момента - поради молбите на сина й. Въпреки че очевидно има какво да каже на досегашната си снаха, написа New Idea. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР