Въпреки положителните отзиви за ролята му в Ирландецът, началото на

...
Въпреки положителните отзиви за ролята му в Ирландецът, началото на
Коментари Харесай

Тежки времена за Робърт де Ниро

Въпреки позитивните мнения за ролята му в „ Ирландецът ”, началото на 2020 година наподобява не е най-приятният интервал нито в кариерата, нито в персоналния живот на Робърт Де Ниро. Освен че за разлика от Ал Пачино и Джо Пеши, той остана без номинация  " Оскар " за ролята си в новия филм на Скорсезе, сега се развежда със брачната половинка си, която желае половината от положението му от 500 млн. $. 

Сега звездата има и нови неприятности с някогашната си асистентка Чейс Робинсън. Доскорошната служителка в компанията му Canal Productions, която го съди за полова дискриминация и непозволено уволняване за 12 милиона $ отплата, го заплашва и изнудва.  

37-годишната жена води дело против Де Ниро, в което твърди, че той я е подлагал на словесни обиди, нежелани докосвания и нежелани смешки през годините, в които е работила за него.

Според нови правосъдни документи, получени от уеб страницата TMZ, известният артист се оплаква, че през август 2019 година Робинсън му е изпратила имейл, в който твърди, че в случай че не получи желаната отплата, ще напише спомен, в който ще разкрие персонална информация за него. Според актьора не е инцидентно, че това се е случило единствено няколко дни, след тя е схванала, че той я съди за корист с кредитната карта на компанията и непрекъснато гледане на сериала „ Приятели “ в работно време.

Искът, импортиран във федералния съд в Манхатън от юристите на Де Ниро във вторник, не предлага повече информация по отношение на наличието на евентуалните записки. Де Ниро отхвърля да е правил полови мнения, а юристът му назова обвиняванията „ неуместни “. Актьорът обаче признава, че е изпратил на Робинсън яростно известие на гласова поща, която тя е присъединила в исковата си молба.

Навръх Свети Валентин пък е последното правосъдно съвещание по бракоразводното дело на артиста. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР