Въпреки пиар опитите да компенсира заслужения негативизъм за високите сметки

...
Въпреки пиар опитите да компенсира заслужения негативизъм за високите сметки
Коментари Харесай

28 лв. е чадърът, още от 5 до 20 лв. е входът на Албена

Въпреки пиар опитите да компенсира заслужения негативизъм за високите сметки в курорта, на Албена безчинствата не престават. Започва се с входа за курорта.

Въпреки, че е част от българската страна и употребява прокарана от нея пътна инфраструктура, Албена взема такса 5 лева за влизане с автомобил, в случай че го оставите до "караулката " на километри от плажа и 20 лева, в случай че ще спрете, където си желаете във вътрешността.

После на празния и през последните дни - работни и почивни, плаж наши сътрудници взеха чадър против 28 лева Тъй като курортът е фамилен -за друго и не става, родители и 2 деца би трябвало да платят общо 56 лева дневно. 380 лева - междинната пенсия в България, за седмица и то единствено за това.

Освен сянка, в сумата се включват и 2 чадъра, само че не и консумация. Която, както разрахме от оповестените касови бележки е на цени над котировките в италианските курорти и пъти над гръцките. Напомняме, че при последната смяна на собствеността, главен акционер в Албена стана фармаолигархът Огнян Донев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР