Въпреки първоначалния застой след пристигането си в САЩ заради пандемията

...
Въпреки първоначалния застой след пристигането си в САЩ заради пандемията
Коментари Харесай

Колко скъпи са Хари и Меган

Въпреки първичния застой след идването си в Съединени американски щати поради пандемията от COVID-19, принц Хари и Меган Маркъл въпреки всичко съумяха да подредят картите в своя изгода и да реализират финансовата самостоятелност, която толкоз желаеха.

Освен договорът за 100 милиона $, който подписаха с Netflix, херцогът и херцогинята на Съсекс от няколко месеца са част от компанията за красноречие The Harry Walker Agency . Заради актуалната обстановка обаче, уговорките им в близко бъдеще ще са под формата на виртуални лекции.

А от изтекли в интернет документи разбираме, че кралската двойка има строго избрана сума, която изисква, с цел да се включва в разнообразни полемики и събития. И тя е - един милион $ .
 Снимка 484345

Принц Хари и Меган Маркъл също по този начин изискват да са добре осведомени с всяка детайлност към събитието, от което ще станат част. За тях е значимо и кой различен ще участва, дали ще бъде обществено или частно, както и кой ще го финансира, предава Evening Standart.
 Принц Хари, Меган Маркъл и възобновяване на парите за ремонта на Frogmore Cottage
Окончателната разлъка на Хари и Меган

Вече са изцяло свободни

Все още не сме виждали сходна обществена изява на херцога и херцогинята на Съсекс, подплатена със солидния хонорар, само че сигурно оферти към тях не липсват . Очевидно обаче те деликатно сортират на кои дават утвърждение, тъй като от това директно зависи новия имидж, който градят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР