Въпреки първоначалната информация, състоянието на простреляния мъж е тежко. Той

...
Въпреки първоначалната информация, състоянието на простреляния мъж е тежко. Той
Коментари Харесай

Заловиха мъжът, държал трима заложници, лежал е в психиатрия

Въпреки първичната информация, положението на простреляния мъж е тежко. Той се транспортира към " Пирогов " за оказване на незабавна здравна помощ, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев пред публицисти в санданското село Вълково, оповестяват от Българска телеграфна агенция.

По-рано през днешния ден мъж от Ломпростреля човек и държа като заложницидве дами в къща в селото.

Извършителятвече е арестуван, обезвреждане и сега с него се правят процесуални дейности. Мъжът е на 41 години от град Лом, престъпно проявен, сподели основният секретар.

Днес по-рано той е пристигнал в това обитаемо място, с цел да уговаря своята избраница да се върне при него. Мотивът за стрелбата и за похищението след това е напълно от ревнивост. Деянието е осъществено с две противозаконни оръжия - револвер и револвер. Произходът им занапред ще откриваме. Двете дами, които бяха похитени, са живи и здрави и казусът завърши сполучливо, сподели още основен комисар Коцев.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи сподели, че дълги и интензивни договаряния са водени от служители на реда от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград и от Специализирания отряд за битка с тероризма по време на четиричасовата интервенция. За тези часове криминалистите са събрали информация за личността на похитителя. Установено е, че той е лежал в психиатрично заведение, има регистрации за заличаване и разваляне, за нелегално владеене на оръжие, също и условна присъда.

Извършителят самичък е алармирал органите на Министерство на вътрешните работи за обстановката и сега, в който споделя за осъщественото от него, създава и изстрели. Ситуацията е била високорискова и е основала заплаха за живота и здравето на мнозина, добави още основен комисар Коцев.

Към 19:30 ч. една от дамите е припаднала и похитителят се е съгласил да ѝ се окаже помощ. Впоследствие служителите на реда са съумели да създадат пробив в диалозите, за дасе стигне до сполучливия финалкъм 21:35 ч., сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Образувано е досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране. Предстоят процесуални дейности и документиране на цялостната незаконна активност на похитителя. В рамките на огледа на произшествието ще се посочи, дали е имало взривни устройства, както и други оръжия, сподели още основен комисар Коцев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР