Въпреки отсъствието на ирланската суперзвезда в Октагона на UFC през

...
Въпреки отсъствието на ирланската суперзвезда в Октагона на UFC през
Коментари Харесай

Въпреки тоталната си неактивност в UFC през 2017, Макгрегър се изкачи в ранклистата

Въпреки отсъствието на ирланската суперзвезда в Октагона на UFC през последната година, той се повиши в формалната ранклиста на федерацията. Към момента името на боеца е против номер две при най-хубавите pound-for-pound бойци. Макгрегър отстъпва единствено на Димитриъс Джонсън и разминава GSP и краткотрайния първенец в леката категория Тони Фъргюсън.

Конър стана първия играч, който завоюва шампионски пояс в две категории по едно и също време откакто победи Еди Алварез в UFC 205 и завоюва първо място в леката категория. Поради неактивността му UFC пожелаха от Конър да се откаже от единия пояс и той избра да върне златото за дивизията, в която Жозе Алдо бе считан за крал, преди 13-секундния нокаут, който Конър му сервира.

Макгрегър употребява известността си, с цел да се добере до боксов мач с Флойд Мейуедър, което беше неговото само показване през 2017 година. Въпреки загубата в срещата, той бе нараснал в главната ранклиста на най-голямата ММА организация.

Фъргюсън е под номер 10, Крис Сайборг – 9, а Макс Холоуей – 4. Всички тези спортисти имат 10 или повече следващи победи и демонстрират доминантно показване в боевете си. Същото не може да се каже за ирландеца.
Ранклистата на UFC бива постоянно подложена на критика, само че това слага под още по-голямо подозрение нейната съответност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР