Въпреки обещанията, че всички разговори за съставяне на коалиция ще

...
Въпреки обещанията, че всички разговори за съставяне на коалиция ще
Коментари Харесай

Въпреки обещанията за прозрачност: Петков и Василев обикалят по централите

Въпреки обещанията, че всички диалози за сформиране на коалиция ще бъдат открити и пред обществото, Кирил Петков и Асен Василев са били видяни да влизат в центаралата на Демократична България, а няколко часа по-късно и в тази на Българска социалистическа партия.

По-рано през днешния ден Даниел Лорел от Политическа партия разгласи, че ще бъдат извършени такива диалози със социалистите, хората на Христо Иванов, както и с Има Такъв Народ, само че те щели да бъдат неофициални. В рамките дневно обаче се получиха няколко разминавания по повод точно на тези по този начин наречени договаряния. Кирил Петков в свое изявление сутринта разгласи, че не се е чувал с никой, неговият съпартиец Николай Събев, само че пред друга телевизия изясни, че са говорили.

Оказва се, че диалози се водят, само че те никога не са очевидни и са скрити от обществото, каквито поръчки дадоха Василев и Петков.

В същото време политически анализатори разясняват, че сега се водят лидерски договаряния, само че водачите на главните партии, като Българска социалистическа партия и Демократична България, действително са в оставка и е противоречиво какви тъкмо задължения се поемат.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР