Въпреки няколкото хардуерни закъснения – поглеждаме към Galaxy Fold и

...
Въпреки няколкото хардуерни закъснения – поглеждаме към Galaxy Fold и
Коментари Харесай

Всички важни анонси от Samsung Note 10 събитието

Въпреки няколкото хардуерни закъснения – поглеждаме към Galaxy Fold и Galaxy Home – Samsung нямат проблеми да разгласят обичайния ъпгрейд на серията смарт телефони Note. Компанията анонсира на особено събитие Note 10, който идва в два разновидността: общоприетият Note 10 и Note 10 Plus, включващ новата S Pen с Bluetooth и жироскоп. Нещо, за което ще се приказва в идващите дни е, че новите модели Note ще са без аудио жак.

Нека проследим тези и други значими анонси от Samsung Note 10 събитието.

Note 10 и Note 10 Plus
И двата модела идват с повишен потенциал на батерията, Dynamic AMOLED екрани, датчици за пръстови отпечатъци вградени в екрана, опция за безжично зареждане, както и три камери на гърба за общоприетоо и широкоъгълно снимане. Обикновеният Note 10 е умален до 6.3 инча диагонал на екрана, само че все по този начин остава по-голям от S10; Note 10 Plus е 6.8 инча. Note 10 Plus има спомагателна DepthVision камера, която е за 3D сканиране на обекти, които след това можете да превърнете в интерактивни аватари или да изпринтирате като 3D файл.

 Всички значими анонси от Samsung Note 10 събитието
Новите Note идват в много занимателни цветове, в това число специфична версия, която е с преливащи се цветове. Интересно е, че и при двата телефона са добавени гейминг функционалности. Вече при Game Launcher-а на устройствата, потребителите автоматизирано ще могат да се свързват към Discord и да поддържат връзка с приятелите си.
Както споменахме и нагоре, новите Note няма да имат аудио жак, като наместо това в комплекта ще бъдат включени USB-C слушалки; работата е там обаче, че донгъла ще би трябвало да се закупи настрана и ще ви коства 20-тина лв..

И трите телекома у нас – А1, Vivacom и Telenor – започват предварителни продажби на двете устройства. Първите бройки ще бъдат изпратени към потребителите на 23-ти август. Цените ще са 949 $ за Note 10 и 1099 $ за Note 10 Plus.

 Всички значими анонси от Samsung Note 10 събитието

S Pen към този момент е с Bluetooth, жироскоп и акселерометър
S Pen претърпява редизайн и към този момент може да се свързва с други устройства чрез Bluetooth, тъй че няма да е лимитирана за приложимост само с Note. Новият вид е кадърен да конвертира бележки написани на ръка в Word документ, освен това с поддръжка на разнообразни езици. Към S Pen към този момент са добавени жироскоп и акселерометър, които можете да употребявате, с цел да контролирате отдалечено обещано устройство (например, такова, което се намира на триножник).

 Всички значими анонси от Samsung Note 10 събитието

Възможно е да употребявате новата химикалка по този начин, че като я доближите до Note и да сменяте (без физически контакт) режимите на камерата, да превъртате клипче в YouTube и други
Наличен е и занимателен AR Doodle режим за камерата, допускащ да рисувате или пишете неща върху всяка фотография. На процедура може да служи като персонализиран филтър за всеки самостоятелен фотос.

 Всички значими анонси от Samsung Note 10 събитието

Note 10 5G
Технически видяно, Samsung оповестиха и трети модел Galaxy Note 10, за тези консуматори, които желаят да се приготвят за навлизането на 5G. Note 10 5G ще бъде с цена от 1300 $ за 256GB вид. Реално 5G версията ще съставлява модифициран Note 10 Plus както по мярка на екрана, по този начин и по спецификации. Първоначално този модел ще е извънреден за мрежата на Verizon, само че откакто краткотрайният ексклузив отпадне след няколко месеца, ще бъде усвоен и от останалите телекоми.

 Всички значими анонси от Samsung Note 10 събитието

DeX за Mac и Windows
DeX, платформата, която разрешава на Note да се държи като компютър, към този момент работи с преносими компютри само свързвайки го с USB кабел. Note поддържа както Mac, по този начин и Windows. Известията ще бъдат огледални на РС-то, а можете да употребявате мишката и клавиатурата, в случай че смятате, че ще ви е по-удобно.
По думи на Microsoft, Windows-базираните машини скоро ще поддържат и позвънявания от РС-то чрез DeX платформата, само че не се ангажираха с точна дата по кое време да чакаме функционалността.

 Всички значими анонси от Samsung Note 10 събитието

Galaxy Book S
Като неочакван анонс, можем да отбележим новият Galaxy-брандиран преносим компютър. Има 13.3-инчов тъч екран, Qualcomm Snapdragon 8cx чипове, зашеметяващите 23 часа батерия и върви с Windows 10. Освен това, поддържа LTE съгласуваност, което малко или доста го трансформира в великански смарт телефон с пълнокръвна клавиатура и тъчпад. Зарежда се чрез USB-C и идва в два цвята: сив и розов.

 Всички значими анонси от Samsung Note 10 събитието

За страдание, не получихме повече информация във връзка с характерностите на Galaxy Book S, само че южнокорейската компания съобщи, че можем да го чакаме на пазара през септември на стартова цена от 999 $.

 Всички значими анонси от Samsung Note 10 събитието

Under Armour версия на Galaxy Watch Active 2
По-рано тази седмица от Samsung оповестиха нов Galaxy Watch Active 2. А на Galaxy Note 10 събитието, демонстрираха и нова версия брандирана Under Armour. За 309 $, умният часовник ще може да записва бягания чрез MapMyRun приложението, като има опция да взима ролята на независим телефон и аудио плейър. Не на последно място, поддържа Wireless PowerShare режима на Samsung, допускащ устройството да се зарежа посредством досег до гърба на Galaxy телефон.

 Всички значими анонси от Samsung Note 10 събитието
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР