Въпреки невръстната им възраст 4-годишният принц Джордж и по-малката му

...
Въпреки невръстната им възраст 4-годишният принц Джордж и по-малката му
Коментари Харесай

Кралски пътешественици: Принц Джордж и принцеса Шарлот по света

Въпреки невръстната им възраст 4-годишният принц Джордж и по-малката му сестричка – 2-годишната Шарлот, към този момент имат много задгранични визити зад тила си.

Проучване демонстрира, че средностатистическият британец посещава близо 7 страни през живота си, тъй че дребният принц, който е трети престолонаследник, към този момент е много напред в играта.

Още на шест месеца той пътува с майка си херцогиня Катрин за обичайна годишна отмора на семейство Мидълтън на остров Мустик.

СНИМКИ: Бурен вятър посрещна принц Джордж в Нова Зеландия

През април 2014 година дребният принц пътува с неговите родители до Австралия и Нова Зеландия. Преди да навърши 9 месеца, принц Джордж към този момент беше прелетял към 70 000 километра.

Принц Уилям и Кейт заведоха децата на ски в Алпите (СНИМКИ)

Първото странствуване на принцеса Шарлот е през март 2016 година до Френските Алпи, когато тя е на 10 месеца. 

Вижте фотоси от кралската снежна почивка

Това е и първата фамилна почивка за кралското семейство.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИ НА ОЧАРОВАТЕЛНИТЕ ПРИНЦ ДЖОРДЖ И ПРИНЦЕСА ШАРЛОТ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО ИМ В КАНАДА

В края на септември 2016 година херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Кейт бяха на 8-дневно публично посещаване в Канада дружно с децата си Джордж и Шарлот. Това бе първата публична задгранична аудиенция за кралското семейство.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КЕЙТ, УИЛЯМ, ДЖОРДЖ И ШАРЛОТ – КРАЛСКО ОЧАРОВАНИЕ В ПОЛША (СНИМКИ)

Само преди месец английският принц Уилям и брачната половинка му Кейт бяха на 5-дневно публично посещаване в Полша и Германия, по време на което те още веднъж бяха придружавани от своите деца – Джордж и Шарлот. Целта на визитата бе да се подчертаят другарските връзки на Англия с Европейски Съюз в миг, в който тя договаря за овакантяване на съюза.

СНИМКИ: ПРИНЦ ДЖОРДЖ – КАТО ВСЯКО ДЕТЕ НА ПЪТ С МАМА И ТАТКО По тематиката Принц Джордж пръска сексапил в Нова Зеландия Коледната картичка на английското кралско семейство (СНИМКИ) Отегченият принц Джордж небрежно пришпори татко си в Полша (ВИДЕО/СНИМКИ) Принц Джордж и принцеса Шарлот се качиха в хеликоптер в Германия (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР