Въпреки несекващите слухове за извънбрачната афера на премиера Кирил Петков

...
Въпреки несекващите слухове за извънбрачната афера на премиера Кирил Петков
Коментари Харесай

Линда Петкова: Знам всичко за Кирил и Лена!

Въпреки несекващите клюки за извънбрачната спекулация на премиера Кирил Петков с говорителката на към този момент бившето държавно управление  - хубавата Лена Бориславова, скандалните видеозаписи от стълбищата на жилища чартърен в неделни утрини и фотоси от задгранични воаяжи, неговата брачна половинка Линда Петкова отхвърля да повярва, че сред тях се случва нещо неправилно. Канадката е безапелационна, че мъжът й е единствено неин и му има цялостно доверие.

Пред свои приятелки Линда демонстрирала забележително самочувствие и непреклонност. Тя продължавала да живее дружно с Кирил Петков на инат на слуховете и да му има цялостно доверие.

" Познавам добре Кирил. Той е откровен, в никакъв случай не би ме лъгал. Знам всичко за неговите връзки и с Лена, и сътрудниците му от държавното управление - той е подобен, поддържа връзка директно с всички хора, които има за близки, прегръща ги без никакви задни мисли “, безапелационна е Линда.

Тя е уверена, че фабрикуването на интимна връзка сред мъжа й и Лена Бориславова цели да внесе разкол в фамилията им и да разколебае Кирил.  Затова е компактно зад него и му има вяра, и не обръща внимание на слуховете. Линда даже желала да даде изявление, само че й било неразрешено от особено наетите израелски пиари.

Пореден мотив да тръгнат клюки за Кирил Петков и Лена Бориславова даде скандална фотография, снимана, в деня, в който някогашната власт съобщи алегорично щафетата на служебното държавно управление на Гълъб Донев. Тръгвайки по стълбите нагоре наподобява по този начин, като че ли Лена и Кирил са хванати за ръка - като влюбена двойка. В реалност се оказа, че спекулативният резултатът се дължи на оптическа машинация. Фактът, че фотосът бе публикуван от държавната Българска национална телевизия, провокира напрежение. Авторката на фотографията, заявява, че Кирил Петков и Лена Бориславова не се държали за ръка, нищо че тъкмо по този начин се вижда на фрагмента.

За Линда и Кирил следва лятна почивка, която ще прекарат на фамилната вила в курорта Лозенец, написа " Уикенд “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР