Въпреки натоварената си програма в събота, премиерът Бойко Борисов успя

...
Въпреки натоварената си програма в събота, премиерът Бойко Борисов успя
Коментари Харесай

Ето какво каза премиерът Борисов на Асеновградско шосе

Въпреки натоварената си стратегия в събота, министър председателят Бойко Борисов съумя да мине и да инспектира работата по строителството на Асеновградско шосе.

Първоначално беше оповестено, че министър-преседателят ще участва на огледа на реставрираната Централна гара в Пловдив дружно с министрите Ивайло Московски и Валентин Радев. После обаче настъпи смяна в проекта и премиерската аудиенция се отсрочи. 

Въпреки това, на път за Стара Загора, където се организира районната политическа академия на ГЕРБ, Борисов въпреки всичко съумя да мине и през Пловдив.

 Той инспектира строителството на Асеновградско шосе, като бе разведен по трасето от регионалния шеф Здравко Димитров. Там първият слой асфалт към този момент е положен, а сега се работи по двете кръгови придвижвания на правата и пътните връзки. Премиерът съобщи за следващ път, че шосето е предпочитано за кабинета.  

По-късно пред актива в Стара Загора Борисов приказва главно за българското европредседателство и триумфите на държавното управление във външната политика. Получихме доста топло и благо писмо от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, в което акцентира, че НАТО доста разчита на България. Предлага да се забележим в скоро време на тематика Западни Балкани, съобщи Борисов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР