Въпреки напрежението между принцовете, Уилям и Хари все пак са

...
Въпреки напрежението между принцовете, Уилям и Хари все пак са
Коментари Харесай

Уилям умолява Хари да се върне у дома - slava.bg

Въпреки напрежението сред принцовете, Уилям и Хари въпреки всичко са братя, които си оказват помощ в сложни моменти и се тревожат един за различен.

След като Меган и Хари се отхвърлиха от кралските си отговорности и реалокираха живота си в Лос Анджелис, нещата не вървят по този начин, както херцозите на Съсекс се надяваха. Те желаеха усамотение и сигурност, а към дома им непрестанно дебнат тълпи от папараци, като неотдавна над къщата им прелетяха и дронове, в опит да създадат папарашки фотоси на фамилията. Меган и Хари бяха принудени да се оплачат в полицията.

Ситуацията с пандемията още повече усложнява нещата и съпрузите започнаха да мислят за още едно пренасяне, както споделят доближени. Докато това към момента се обмисля, Меган и Хари започнаха делото си против английските таблоиди и това е другата огромна борба, която водят и поради която избраха да изоставен острова.

Но когато Хари споделя с брат си Уилям за прекарванията си през последния месец, брачният партньор на Кейт Мидълтън е мощно смутен. Вътрешни източници разкриват, че Уилям умолява брат си да се върне в Лондон: „ Опасно е, доста е рисково за тях там, изключително когато е намесено и дете “, споделят те. Уилям упорства или за завръщане във Англия, или за пренасяне на по-безопасно място.

Междувременно английското издание на списание Tatler, базирайки се на анонимни информатори, разкри, че Кейт Мидълтън е недоволна от обстоятелството, че в този момент се пада на нея и Уилям да извършват задължениията на Меган и Хари. Независимо, че херцогинята на Кеймбридж е известна със своята въздържаност и оптимизъм, съгласно информацията тя е доста ядосана поради всичко случило се около отдръпването на Меган и Хари от короната и искрено не се схваща с Меган.

Източник: Eva.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР