“Въпреки моя реален поглед над ситуацията, аз силно вярвам, че

...
“Въпреки моя реален поглед над ситуацията, аз силно вярвам, че
Коментари Харесай

Пулев: Вярвам, че ще се бия за световната титла на 25 юли

“Въпреки моя действителен взор над обстановката, аз мощно имам вяра, че може да се реализира мач за международна купа на новата дата 25-ти юли ”, разгласи българският боксьор Кубрат Пулев във Facebook по отношение на спряганата нова дата за мач за международната купа в тежка категория против Антъни Джошуа.

Вчера промоутърът на Джошуа Еди Хърн съобщи, че съвсем несъмнено дуелът няма по какъв начин да се организира по проект на 20 юни в Лондон поради рецесията с ковид във Англия, като се работи реализирането на срещата на нова дата – 25 юли. Към момента тази дата към момента не е публично доказана, само че Кобрата показа, че се надява тогава да се бие с Джошуа на “Тотнъм Хотспър Стедиъм ”.

“Въпреки най-трудната битка на човечеството досега и подценяването на следствията за света от ковид, ние ще бъдем принудени да се научим да живеем по нов, не толкоз прелестен метод, от който милиони душѝ по света ще бъдат меко казано нещастни. Въпреки компликациите, ние би трябвало да открием нови благоприятни условия да се усмихваме, да преобразуваме по този начин живота си, че на инат на всичко неприятно, да останем щастливи и да имаме вяра в по-доброто бъдеще и че всичко това, в последна сметка, е за положително! ”, написа Пулев в обществената мрежа.

Именно за това, макар моя действителен взор над обстановката, аз мощно имам вяра, че може да се реализира мач за международна купа на новата дата 25-ти юли. Да потвърдим, че ние, хората, сме бързо приспособими, супер гъвкави, с неограничени благоприятни условия и сме по-силни от един вирус! Аз персонално ще бъда извънредно прелестно сюрпризиран, в случай че мача се реализира на тази дата! Това ще ми потвърди, че можем да бъдем единни и да живеем и работим в синхрон и че може би не сме толкоз обратно с мисленето ”, добави родният боксьор.

Във вчерашното си изявление Хърн призна, че не е изключено идните огромни боксови мачове да се организират пред празни трибуни поради COVID-19, като той посочи, че заради това билетите за мача сред Пулев и Джошуа към момента не са пуснати в продажба. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР