Въпреки мощната рекламна кампания преди и по време на старта,

...
Въпреки мощната рекламна кампания преди и по време на старта,
Коментари Харесай

Наполовина се стопи публиката на Николаос по бТВ: рейтингите - slava.bg

Въпреки мощната рекламна акция преди и по време на старта, амбициозното шоу на Николаос Цитиридис демонстрира незаводоволителни резултати. Големите рекламодатели в малките екрани обаче са удивени. Данните на пийпълметрията сочат, че още в стартовата седмица публиката на шоуто в праймтайма на бТВ, създаден от самата телевизия, се е стопила двойно по отношение на обвяните 900 000 фенове на първия брой на предаването.

На третата вечер- 29 януари, тя към този момент е спаднала на 498 000 души, а на четвъртата се срутва до 421 000 души.

В най-атрактивната за рекламодателите и най-платежоспособната група 18-49 години междинните данни пък са половината на рейтинга 4+(от бебе до баба).
Трагедията е на 30 януари, четвъртък, когато измежду хората, които имат избор, рейтингът е 3,6%, с цел да се вдигне до 3,8% на 31 януари. Това на процедура са двойно по-ниски стойности от Шоуто на Слави на финала, настояват рекламодателите. В първите си години, освен в първия брой, Трифонов правеше рейтинги над 20%!

На какво се дължи слабата стартова седмица?
В първото предаване липсваше злобата на деня, която е наложителна за този вид шоу, без значение от страната на лъчение – Съединени американски щати, Германия или Русия. Когато в идващите издания тя се появи, нещата, въодушевени от настоящите тематики, бяха толкоз прекомерни и грозни, че това отврати значително фенове.И най-важното: на никое място не работи в такова шоу намерено подмазване на мощните на деня.

На второ място, изборът на гостите още от първото предаване, на което огромна част от аудиторията е дала късмет, бе най-меко казано противоречив. Освен да бъдат известни лица, те се чака да бъдат и забавни. Още на старта всички искания за интелектуалност против чалгата на Трифонов секнаха с разказите за вървене до тоалетната, слипове и боксери на Юлиян Вергов в един безусловно неправилен диалог, в който един публицист би задал доста по-интересни въпроси даже на този посетител. Нещата обаче напълно се сринаха с последващите особи на диванчето от вида на Тита.Макар и тя в действителност да има забавни неща, на които да отговори.Например по делата на татко си, който си имаше някакви проблеми със закона около съмнения за източване на публични фондове.

На трето място, водещият закупи главозамайващо самочувствие, което не може да прикрие. А има съществени недостатъци: от изричането на „ У “ вместо „ Л “ до „ случването “ на всяка втора дума – излишно и несвоевременно изкелеферчване на езика, което се харесва единствено от малцината представители на разградската фолклорна (и медийна) група.
Всъщност казусът не е на момчето, в което има самун, а на който му дава баницата. Просто тая работа е за опитни и гъвкави хора от публицистиката и шоубизнеса, не за начинаещи и в двете области. Шансът за спасяването им пред камерата е в мощни експерти зад нея. Не става въпрос за „ старило “, а за „ теглило “.

В случая с Нико задачата е още по-сложна, заради неналичието на ко-водещ, какъвто във всяко шоу от този вид има и той е мощна фигура – от де факто игралия ролята с години Годжи при Слави до Дмитрий Хрустальов при Ургант в Русия.Голяма липса е също нулата атрактивни създатели на непрекъснати рубрики – въобще не броим Славена Вътова, колкото и да е симпатична другояче като миска.

Всички тези работи са лечими с гледане и учене от съществуващите мостри – това е елементарен формат. Въпросът е човек да има предпочитание да се учи. Иначе, всяко знамение - за три дни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР