Въпреки лошото време стотици гости уважиха премиерата на новата книга

...
Въпреки лошото време стотици гости уважиха премиерата на новата книга
Коментари Харесай

Бляскава премиера на Червило и Барут

Въпреки неприятното време стотици посетители почетоха премиерата на новата книга на Мартин Стратиев и Александра Томова в столичен клуб. Близки, другари и фенове на двамата поети се събраха за премиерата на стихосбирката " Червило и Барут " . Хубавото въодушевление очакваше гостите още на входа с чаша ароматно вино.

Водещ на събитието бе Елица Стойчева, която започва вечерта с две определени стихотворения от книгата. Мартин и Александра се качиха на сцената, с цел да опишат повече за познанството си и концепцията зад първата си взаимна стихосбирка.

Двамата създатели се срещат малко преди появяването на втората стихосбирка на Мартин Стратиев – „ Тероар “, на която Александра е редактор. Той към този момент е „ деец “ в поезията – „ Червило и Барут “ е третата му книга, до момента в който за Александра тя е лиричен дебют. Мартин работи като фейсконтрол в известно столично заведение и се занимава от години с разнообразни благотворителни дела в интерес на деца, а Александра е основен редактор в фешън телевизия.
Общата книга е среща сред мъжа и дамата – тя е основана под формата на диалог сред двамата поети, които демонстрират своята позиция за любовта сред мъжа и дамата.

Премиерата продължи с музика, фотоси и положително въодушевление, а всички посетители си потеглиха с книгата " Червило и Барут " в ръка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР