Въпреки лошите си черти, той донесъл и положителни нещаСтив Джобс

...
Въпреки лошите си черти, той донесъл и положителни нещаСтив Джобс
Коментари Харесай

Бил Гейтс призна, че Стив Джобс е уникален

Въпреки неприятните си черти, той донесъл и позитивни неща

„ Стив Джобс е единствен случай… Няма да има доста такива истории ”, споделя Бил Гейтс за създателя на Apple (снимка: Gatestnotes.com)

Стив Джобс е бил занаятчия на „ заклинанията ”, с цел да поддържа чиновниците на Apple стимулирани и да ги накара да работят дълго време, споделя Бил Гейтс, съосновател на Microsoft в изявление за CNN.

Бил Гейтс дефинира себе си като „ дребен, нищожен вълшебник ”, в съпоставяне със Стив Джобс, който хипнотизирал хората. „ Заклинанията не работят за мен ”, признава вторият най-богат човек в света.

Макар да е доста елементарно да се имитират неприятните черти на Стив Джобс, той е притежател на „ някои необикновено позитивни неща ” – да вземем за пример, способността му да открива и стимулира гениите.
още по тематиката
„ Джобс е единствен случай ”, споделя Бил Гейтс, като акцентира, че Apple е била на път да почине, само че е станала най-скъпата компания в света. „ Няма да има доста такива истории ”, споделя създателят на Microsoft.

Същевременно, що се отнася до личния му жанр на водачество, Гейтс разяснява, че никой не го е определял като недодялан или внезапен командващ, когато е приказвал с пресата или клиентите.

След като Стив Джобс умря от рак на панкреаса през 2011 година, отпред на Apple застана Тим Кук. На 27 юни т.г. компанията разгласи публично раздялата с основния дизайнер Джони Айв, считан за един от най-важните хора в Apple и последният представител на ерата Стив Джобс.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР