Въпреки летния сезон новинарският поток от страната тече с пълна

...
Въпреки летния сезон новинарският поток от страната тече с пълна
Коментари Харесай

До края на юли може да изтеглите стикерите на Капитал във Viber

Въпреки летния сезон новинарският поток от страната тече с цялостна мощ. Понякога обаче даже на сериозните тематики би трябвало да се поглежда с мигане и усмивка, по тази причина удължихме интервала, в който може да свалите, които по-късно дълготрайно да употребявате в връзката си с другари, близки и сътрудници.А с цел да сте в крайник със протичащото се,, с който ще имате достъп до най-важните вести и разбори по определени от вас тематики. Целта ни остава същата - качествено и задълбочено наличие за политиката, стопанската система и бизнеса в България и по света. Разширяваме разновидностите, посредством които то да доближава до вас - в комфортно време на телефона ви през приложението на Viber.

Въпреки летния сезон новинарският поток от страната тече с цялостна мощ. Понякога обаче даже на сериозните тематики би трябвало да се поглежда с мигане и усмивка, по тази причина удължихме интервала, в който може да свалите, които по-късно дълготрайно да употребявате в връзката си с другари, близки и сътрудници.

А с цел да сте в крайник със протичащото се,, с който ще имате достъп до най-важните вести и разбори по определени от вас тематики. Целта ни остава същата - качествено и задълбочено наличие за политиката, стопанската система и бизнеса в България и по света. Разширяваме разновидностите, посредством които то да доближава до вас - в комфортно време на телефона ви през приложението на Viber.
" Ти си моята криптокралица "
Увеличават се освен вариантите, само че и формите на връзка. До края на юли потребителите на Viber могат да изтеглят стикерите на " Капитал " и да ги употребяват в хумористични известия с известни реплики от тематиките на деня. Пакетът " Личен Капитал " съдържа общо 22 стикера, с които, един път свалени в приложението, може да изразите мнение, страст или просто да се пошегувате в чат с вашите другари. В него ще откриете от аналогии с пирамидални схеми, през " новото обикновено " до въпроси като " Защо тръбата е цяла ", на които евентуално отговор имат единствено създателите им. Вие обаче може да намерите нови и разнообразни тълкования и да ги вплетете в ежедневната си чат връзка във Viber. А в случай че някой ви изпрати вест, за която към този момент сте осведомени (благодарение на например), може ясно да го заявите със стикер " Знам го от дълго време, чета " Капитал ".
Реклама Новини в чата
Актуалните вести от деня, на които да отговаряте с хумористични стикери, може да научавате, като се абонирате за.

" Потребителите имат бърз и комфортен достъп до последните вести, защото те идват непосредствено на главния екран на телефона. Може да курират наличието, което да получават, като зададат тематиките, от които се интересуват. Може да дефинират честотата на приемане на известия, било то на ежедневна или седмична база ", разяснява за " Капитал " Даниела Иванова, шеф " Развитие " за Европа в Rakuten Viber.

Абонирайки се за чатбота, потребителите на Viber могат да избират всред пет от главните рубрики на " Капитал ", от които да получават навременни вести и разбори. Това са " Най-важното ", " Бизнес ", " Политика ", " Лични финанси " и " Свободно време ". Според желанията си читателите могат да получават по пет вести на телефона си от всяка категория всеки ден тъкмо в 18 ч. или един път в седмицата.
Свързани публикации Академичен " Капитал ": Образованието не е подготовка за живота 15 юни 2023, 17:27 Атанас Райков в " Академичен Капитал ": От студент и доброволец до борда на Rakuten Viber 31 май 2023, 15:11 Седмични вести за маркетинг и реклама (4 април) 4 април 2023, 09:35 Чета " Капитал " към този момент и във Viber 27 март 2023, 10:10
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР