Въпреки изтичащия срок за преговори и формиране на правителство, ПП

...
Въпреки изтичащия срок за преговори и формиране на правителство, ПП
Коментари Харесай

Христо Иванов: Срокът изтича, още не знаем имена на министри

Въпреки изтичащия период за договаряния и образуване на държавно управление, Политическа партия към момента не са изчистили някои въпроси като това по какъв начин ще се взимат решения в новото управническо болшинство. Това стана ясно от комента на съпредседателя на Демократична България Христо Иванов в парламентарните коридори.

" С нас имена на министри не са коментирани. Не са коментирани и въпроси с това по какъв начин би функционирало като развой на взимане на решения такова ръководство. Това е нещо, което за нас е значимо. Смятаме, че е фундаменталната причина, по която се разпадна досегашната коалиция беше недобре построения модел на взимане на решения и връзка. И е доста значимо идващото ръководство да стъпи на заключения от това нещо.

Това, че този диалог още не е извършен с наше присъединяване, не ни радва. Разбираме какъв брой е значимо въпреки всичко да се откри някакво болшинство, само че времето не става повече ", съобщи той. Обяснение за това той намира в обстановката - " притиснати сме във времето, всичко е много безредно и това не е добър метод за решение, само че това е ситуацията ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР