Въпреки избухливия си нрав, Екатерина се превърна в любимка на

...
Въпреки избухливия си нрав, Екатерина се превърна в любимка на
Коментари Харесай

Конфликтната Екатерина печели „Игри на волята”?

Въпреки избухливия си манталитет, Екатерина се трансформира в фаворитка на множеството участници в „ Игри на волята ” и от двата тима, демонстрират мнения в обществените мрежи. Невротичната риалити звезда постоянно пили нервите на съплеменниците си.

Зрители на рисковото риалити обаче дефинират йога инструкторката като сигурен финалист, поради бързия й разум и съвършеното решение на пъзелите. Два пъти, когато нямаше никаква вяра за победа в конкуренцията с тима на Жътварите, с помощта на Екатерина племето й Рибарите побеждаваше. Скандалджийката с лекост печелеше дуели, които се оказваха решаващи за ориста на племето й.

В първите епизоди на „ Игри на волята ” чепатата йога инструкторка се бореше против сестра си Йоана, която бе в друго племе. Двете трябваше да запазят в загадка от останалите участници роднинската си връзка и се бореха в две войнстващи племена, с цел да оцелеят. В по-късния стадий на играта истината бе разкрита и сестрите започнаха да се борят в племето на Рибарите. Макар че са сестри, двете са много разнообразни и образно, и по темперамент. По-голямата Екатерина е йога и ски инструктор. Скандалджийката Катя се счита за черната овца на фамилията.

Тя живее ден за ден, оставя незавършени начинанията си, постоянно разчита на помощта на родителите си, избухлива е и интровертна. По-малката Йоана е студентка по политология в влиятелния Йейлски университет. Двете постоянно са в спор, а Йоана последвала Катя в „ Игри на волята ” с вярата, че тестванията ще ги сближат.
Вероятно подлият проект на продуцентите е в един миг да изпратят двете сестри една против друга в неравномерен дуел за огромната премия от 100 000 лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР