Въпреки избледняващата популярност на конструкция на рама, всъдеходите от този

...
Въпреки избледняващата популярност на конструкция на рама, всъдеходите от този
Коментари Харесай

5 всъдехода на рама, които ще минат навсякъде

Въпреки избледняващата известност на структура на рама, всъдеходите от този тип се считат за най-проходимите. Ето и пет от най-хубавите офроуд автомобила, които могат да се намерят у нас в положително техническо положение.
1. Mitsubishi Pajero  5 всъдехода на рама, които ще минат на всички места

Класически всъдеход от Япония, задвижван от мотор с мощ 250 к.с. Колата има прилични динамични качества и най-важното - висока проходимост. Възможно е и " заключване " на предния мост.

2. Jeep Wrangler  5 всъдехода на рама, които ще минат на всички места

Още един именит всъдеход. В последната си актуализация колата дори стана по-удобна. В същото време цената на автомобила не е ниска, само че предлаганото равнище на проходимост и съоръжение в Jeep Wrangler ненапълно подхожда на цената му.
3. Nissan Patrol  5 всъдехода на рама, които ще минат на всички места

Голям и жесток всъдеход на рама от Nissan. Може би с времето в някои екземпляри са настъпили радикални промени, само че машината към момента резервира чертите на „ пионер “ при високопроходимите коли.
4. Mercedes-Benz G-Klasse  5 всъдехода на рама, които ще минат на всички места

Тази кола не се кара постоянно в пресечена околност, само че моделът е най-хубав точно в такава среда. G-класата има необятна гама от задвижващи елементи и голям капацитет за модификации и усъвършенствания. Най-новите генерации имат много порядъчен комфорт.
5. Toyota Land Cruiser  5 всъдехода на рама, които ще минат на всички места

И несъмнено, не може да не споменем Toyota Land Cruiser. Автомобилът се смята за любимец на пазара на същински всъдеходи. Традиционното японско качество, подобаващата цена и последните механически нововъведения вършат Land Cruiser доста атрактивен автомобил в този клас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР